TODAY'S LOOK

Å nej. Mina gamla fan-girl känslor för en viss Bieber är tillbaka. Trodde att det låg i mitt förflutna men efter konserten i Stockholm pumpar ådrorna lite extra när jag lyssnar på hans låtar, framförallt de absolut äldsta låtarna.
Från det senaste albumet har Children länge varit en favorit, speciellt efter konserten då hans framträdande var makalöst bra.

Väska från GinaTricot / Blus från Veromoda / Byxor från Zara / Brillor från RayBan / Skor köpta någonstans i Malaga 

Jag har blivit mer bekväm i färger och måste allt säga hur stolt jag är över mina framsteg! För bara 2 månader sedan kunde jag verkligen inte ha på mig annat än svart,vitt och grått. När jag väl gjorde undantag var jag otroligt osäker som person då det kändes så ovant med färger trots att färgglatt är helrätt till min hudton.

I morse körde jag på körskolan vilket gick bra, därefter kilade jag hem och köpte med mig frulle till mamma och mig. Kilade senare ner till stan för sång och så köpte jag en grej inför video-inspelningen imorgon, taggad till max!!! Jag har fortfarande inte börjat skolan ännu, har en lektion idag vid 14 tiden och sedan ska jag hem igen för att plugga och träna. Ska byta personlig tränare nu, denna gången en tjej vilket ska bli intressant och roligt! Fokuset blir nu inte så mycket kondition (Andrejs konditions-schema för mig var grymt bra dock) som är min favorit träningsform. Nu vill jag däremot prova på mer styrka och boxning! 👊

Gillar

Kommentarer

Linamariekoch
Linamariekoch,
Härlig stil du har! Älskar väskan 💓
nouw.com/linamariekoch
irmastenson
irmastenson,
Åh tack du, vad glad jag blir! Hehe det gör jag med! ♡
nouw.com/irmastenson
jenniferkihlvall
irmastenson
irmastenson,
Tack finis! Kramis ♡
nouw.com/irmastenson