TODAY'S OUTFIT + BEKÄNNELSER

🌸 Jag är oftast först med att få reda på saker inom media-världen, i alla fall jämfört med mina vänner. På något vänster blir jag ofta lite smått irriterad på när andra inte hänger med i något de egentligen borde veta.

🌸 Jag tänker allt för mycket på saker och ting ur ett psykologiskt perspektiv, jag ÄLSKAR att analysera människor i olika sammanhang, Samhälle-beteende var min backup plan egentligen. Ni kan inte föreställa er hur mycket jag längtar till vår Psykologi-kurs i 3:an.

🌸 Jag är en framtidsvisionär, jag gillar att planera min framtid och det har jag alltid gjort. Redan i 4:an bestämde jag mig för att flytta till U.S.A.

🌸 Jag är en riktig klumpeduns, utan tvekan.

🌸 Jag bär ALDRIG mer än 3 färger, det händer bara inte. Färg & mönster är snyggt på andra så, men jag trivs inte i det.

🌸 Mitt humör kan ändras från att vara en livsnjutare till en "livshatare" på 0,1 sekunder. Med andra ord har jag en riktigt kort stubin haha. Men mina vänner brukar se bort från mina irritationstillfällen då de vet att det bara är temporärt och inte personligt haha.

📷 Foto: Emma Svensson 📷

Hejhopp mi gente. Allt väl? Med mig är det bra! Filmandet har gått helt okej idag, jag är fortfarande lite ovan vid det (för att inte tala om mina vänner som får panik så fort jag tar upp kameran offentligt haha...) men när jag väl sitter där och redigerar är det så värt det. Dessutom tycker jag att det är sååå lame att skämmas över sådant, jag menar, precis som när ni fotbollsspelare passar bollar till varandra på planen utövar jag också min grej, på ett annat sätt. Allt för många underskattar bloggare om ni frågar mig.

Anyway, jag har inte slutat ännu utan har en lektion kvar innan jag kan kila hem och prova på bananpannkakor! Emma snackade om det häromdagen och jag ska kika efter ett vegetariskt recept på det Ikväll ska jag träna med PC, vi brukar ju ses på Onsdagar och träna ihop då men det blev ändrade planer!

Solen skiner i alla fall vilket gör mig ohört glad och positivt ställd till dagen. Tänk att vädret kan påverka en så mycket! ☀

Gillar

Kommentarer

guldlock,
Skit vad vacker du är! 😃 Jättefin outfit.
Nouw.com/Guldlock
irmastenson
irmastenson,
Åh tack snälla du! Så glad jag blir!🙋🏽🌸
nouw.com/irmastenson
amandadellien
amandadellien,
Men gu va snygg du är!
nouw.com/amandadellien