¿Trattoria Venti? Si claro

- Inlägget är i samarbete med Trattoria Venti -


Alltså. Ni. Förstår. Inte. Vilken. Matkoma. Jag. Befinner. Mig. I. Fortfarande?! Oh my god. Låt mig sammanfatta min gårkväll. Under dagen fick jag gjort lite ärenden och träffa min psykolog. MEN veckans absoluta höjdpunkt (no offense till er andra som jag har smidit planer med) är tveklöst min inbjudan till Trattoria Venti som ligger i hjärtat av Helsingborg.

Jag älskar mat och framförallt italiensk mat. Men detta var på en nivå som hållit mig fängslad i snart ett dygn. Om ni är lite som mig- ser flera goda alternativ på en meny men inte har magsäck nog för att sänka allt på en kväll? Tapas är lösningen. Ja jag vet, ni har hört talas om tapas innan. Men måste ändå tända en strålkastare över konceptet som vinner mitt hjärta. Har ni vägarna förbi centrala Helsingborg? Åk gärna inom denna restaurangen för att lugna magen lite. På flera onsdagar framför ser ni säkerligen mig sittandes på deras Appertivo-onsdag som äger rum på restaurangen mellan 16-19.

Vi körde på en 95% vegetariskt variant som verkligen mättade magen. Något jag alltid vill känna när jag äter är att det som Pågen säger "är bakat med kärlek". Jo, lite löjligt uttryckt kanske. Men alltså sådant märker man rakt igenom. Här var det 110% serverat med kärlek, och en skopa nervositet inför vad jag skulle skriva om maten deras ;-)

Ni får gärna kika och vara avundsjuka (haha lol) på middagen jag åt igår. Själv ska jag försöka fundera ut hur tusan jag ska toppa middagarna hemma numera...?!?!Kolla på honom :')


Gillar

Kommentarer

linnskogl
linnskogl,
det ser sååå gott ut!!
nouw.com/linnskogl
irmastenson
irmastenson,
Omg det var det också, brutal matkoma haha!
nouw.com/irmastenson