Update


"Jag vill inte tänka på det ännu en gång, men ändå tänker jag på det
Jag ville inte bli ledsen över det ännu en gång, men ändå blir jag det
Jag ville inte låta det knäcka ner mig igen, men ändå blir jag knäckt av det
Jag vill inte göra ännu ett inlägg som detta, men ändå gör jag det"


Ser man ens att jag bröt ihop 30 minuter innan denna bilden togs? Ibland skräms jag av hur jag kan bemästra att dölja mina känslor. Det är som ett försvarsläge och jag är livrädd för det. Tänkte uppdatera er med vad som händer just nu. Dels för eran skull, att ni ska förstå vad som händer med min uppdatering och med mig personligen. Men även för min egna skull, för annars kommer jag känna en tung press gentemot er. Vilket jag inte vill känna.

För ett tag sedan upplevde jag något jag inte gått ut med offentligt, då jag tänkt att det skulle få motsatt effekt. Kort sagt blev jag väckt mitt i natten av 2 saker- en dörrklocka som ringer minst 2 gånger följt av min hund som rusar mot dörren. Jag blir skräckslagen av flera skäl. Jag väntar ingen, vår port kunde då inte stängas ordentligt och det finns opålitliga människor i världen. Visst, det kunde varit en olyckshändelse. Men vid den tiden? Ingen ursäkt dagen efter? Just min dörr? Det har hänt mig förut, utan att gå in för djupt på det, att någon varit efter mig. Av just den anledningen blev jag splittrad. Gamla minnen kom upp på nytt såväl som lämnade mig sömnlös. Utöver det har jag fortfarande tillståndet med mitt huvud och faktumet att jag ska börja med KBT på min tallrik. På det sover jag med kniven under kudden samt Zippo tryggt och tätt intill mig. Aldrig någonsin har jag varit så tacksam för att han varnar och är beskyddande över mig. Min hjälte.

Jag gjorde också ett väldigt historiskt beslut för mig själv i dagarna, att jag ska ta tag i något jag velat göra i nästan hela mitt liv, i något som kommer förändra hela mitt liv. Det, bland allt annat, är nog det värsta. Faktumet att jag bestämt mig för att söka upp min biologiska familj.

Så, nu vet ni varför. Tyckte att det var lika bra att få ut allt på en gång. Ikväll ska jag och Calle planera något roligt som ni och vi kan se fram emot i tider som dessa.

Sidenote: På en vecka, medan allt detta pågått, har jag
blivit av med hela plånboken och mitt Airpods-fodral :-)

Kram på er och tand om er <3
Imorgon hörs vi med roliga uppdateringar haha... :')

Gillar

Kommentarer