UPDATE

Jag lovar er, jag hade lagt ut bilder, men barnen har på riktigt tagit över mina elektroniska apparater. Mobilen är också utesluten för den har dem nu laddat ner 9739 appar på i varsin mapp. Life's good så att säga haha!

Hej på er. Som ni förstått har jag landat rätt bra i England. Han (1,75) körde mig till flygplatsen, vi åt middag ihop innan det jobbiga avskedet ägde rum. Usch. Pappan i familjen hämtade mig väl på Gatwick flygplats för att sedan köra hem till deras hus. Barnen sov och därför fick jag träffa dem dagen efter istället. Snacka om att jag hade ett stort leende på mina läppar när jag hörde hur dem kacklade utanför min dörr på morgonen därpå. "Daddy, can we wake her up yet?!!" , aw.

Jag trivs bra ihop med familjen, de är störtsköna hela högen. De har också en liten vovve och kisekatt. Kommer vara så klängig som person när jag kommer hem. Barnen hänger efter mig hela tiden och likaså gör djuren. Ska inte klaga dock, det är supermysigt att bil ompysslad och uppskattad på denna nivå haha!

I skrivande stund har jag röjt undan lite i barnens rum, hamnade i fas med Mello och Bron samtidigt. Har också pratat FaceTime med familjen och mina vänner vilket känns skönt. Ikväll ska jag och 1,75 se på sista avsnittet av Bron ihop via FaceTime. Tur att dagens teknik underlättar distansen. Imorgon kommer en riktig update på vad jag gör här, vilka jag bor hos osv. Känner att ni bara gick in på bloggen och möttes av att jag i det ena inlägget ska flytta och i det andra inlägget "tja, landat nu" typ haha!

Gillar

Kommentarer

Evelina
Evelina,

Bor du i Spanien nu eller? 😊

Evelina
Evelina,

Eller var det portugal? hehe

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229