Update på lägenheten!


Hej på er! Igår kom min syster hem och en filmkväll med henne stod på schemat, vi har påbörjat ett Twilight-marathon och fortsatte med New Moon imorse hos oss med en fet brunch fylld av bland annat färskpressad juice, nybakta bullar och plättar. Ett tag senare behövde både Fabian och Johanna plugga och då väntade bloggisen och Modern family på mig. Jobbar så hetsigt just nu att jag behöver hitta en ny rutin. Ikväll är vår lägenhet bokad och vi åker därför till SF för att komma iväg.

Men! En uppdatering på lägenheten lovades, och jag ska försöka knäppa några mäklar-aktiga bilder så man kan se helheten, men tänkte börja med att visa er lite förändringar vi har gjort!Okej så hallen behövde fixas till- vi hade bara en stående guldfärgad spegel och en grå sittpall följt av via skåp för ytterkläder och skor. Men något saknades- ett avlastningsbord. Jag gillar kombinationen av svart, guld och grönt. Men resten av vår lägenhet domineras av vitt och grått med några toucher av svart. Så hallen fick bli en liten frizon. Vi har nu satt ditt en tidning med mörkt tema men jag vill gärna få in lite Vouge. En hel hög så man ställa något ovanpå, typ doftpinnar.Våra två vita hyllor fixade vi till snabbt och fyllde med vinyler från det bästa ur musikens historia. Jag vill få in lite mer från min smak: Whitney, Michael, Bob, Aretha och Frank samt Mac Miller. Men allt tar tid, Fabian köpte David Bowie när vi var i Holland så vi fick ett minne därifrån! Vår nya TV gjorde också susens till vardagsrummet, böckerna som ligger vid sidan ska egentligen vara på TV bordet.

I julklapp fick jag bland annat en Lexington kudde till sängen, tanken är att vi ska köpa till två hotellkuddar (sådana riktigt stora) som vi sover på och ha lite andra kuddar på bäddningen bakom Lexingtonkudden. Det kan nog bli fint när det väl är färdigt! Överkastet är också nytt och har verkligen gjort susens- nu ska vi in med vår andra TV och sedan sätta in hotellgardiner!

De vita kuddarna är typ det som tagit längst tid att få hem, Mio krånglade sönder men äntligen är det överstökat. Fyra vita mjuka kuddar sitter som en smäck i soffan!

Gillar

Kommentarer