UPDATE PÅ LÄGENHETEN!


Hej vänner! Det börjar hända grejer nu med lägenheten, en lång väg kvar men nu börjar det kännas som ett hem i alla fall.
Så jag tänkte under hela processen uppdatera er lite om vad som händer och vad som ska hända! Kanske varje söndag? Eller varannan?


Här har inte hänt så mycket, Fabbes dator är uppe och hyllan är påfylld. Vi tänkte köpa till en likadan hylla så det ser lite maffigare ut, in med lite Vouge, vinylskivor etc. så är den klappad och klar! Tavlor lär vi ta sist.


Hallen har vi inte rört så mycket mer som ni ser (samma bild som sist) Vi har dock fått in flera grejer i garderoberna som står till höger i bilden. Den stora vita väggen tänkte vi fästa en spegel vid och även fixa ett avlastningsbord. Vi ska ju också ta bort den hyllan som ger mig magont. Men annars är rummet rätt fixat. Soffbänken gör så mycket alltså. Bästa köpet?


Mitt begåvande jag tog ingen bild på hur delen på den högra bilden såg ut innan. Men nytt är soffbordet och filtarna! Vi inväntar ju den andra delen av bänkskivan innan det är finito för den fronten. En till TV, en kaktus och högtalare skall också prickas av. Men härnäst skriker vi nog efter en matta.


Ett riktigt lyft i sovrummet (ha-ha, om ni fattar vad jag menar?) sedan sist. Båda garderoberna är dessutom så gott som klara, bara detaljerna som ska fixas till (lådor ovanpå garderoben) innan jag kan visa den också. Sovrummet är inte så stort och därför sätter vi upp TV:n på väggen istället och fäster våra sängbord i väggen eller hittar en annan bra lösning, vi måste ju ha en spegel också. En ny lampa ska också fästas i taket än den vi har nu.

Gillar

Kommentarer