Update på nya läggan- superrolig idé på gång!


Goooooodmorgon kompisar!

Sanna mina ord gårdagen var inte den sista soliga dagen på året- även idag lyser solen och värmen är än så länge kvar. Vilken dag vi har framför oss! (Åtminstone i Helsingborg haha)

Jag tänkte uppdatera er lite med lägenheten innan jag slänger upp ett veckoschema plus veckans mål senare idag. Roliga grejer på gång- väääldigt roliga grejer. Är megataggad på att berätta!


Jag har bestämt mig för att dekorera lägenheten med främst dessa alternativen ovan. Den på mig och Zippo ihop vill jag ha framkallat superstort så den kan pryda hallen. Men vad jag ser fram emot mest är att knäppa nya bilder, lite mer artistiska bilder. Drömmer om en bild på min kropp som är täckt med sushi. HAHAHA det låter helt sjukt jag vet. Men googlade runt och hittade urballa inspirationsbilder att utgå från! Visst, det finns massa färdiga online och i butiker. Men jag tycker verkligen det är opersonligt med tavlor någon annan gjort och tavlor som finns i större delen av världens hushåll. Typ Prada tavlan...

För övrigt har jag övriga updates också utöver min craycray sushi-idé!
- Min nya säng är kirrad och jag får montera upp den först i nya läggan, ska bli så skönt att sova lite större än vad jag gör idag och ha mer plats för sällskap ;-)
- Black friday närmar sig med stormsteg (ni bara: ehh det är en månad kvar) för den som väntat ett bra tag nu. Jag tänkte kirra hem en TV, elektriskt dörrlås och kanske även en övervakningskamera.
- Vad gäller inflyttningsfest kommer jag försöka ha en i samband med Super Bowl, vet att jag nämnde det sist också men nu tror jag att det ristas i sten. Jag älskar söndagar och vad bättre än en pizzakväll och Super Bowl? Inget avancerat- mina möbler är way to fina för att ens riskera förstörelse... </3

Hur gick förra veckans mål då?
Mål: Bestämma kulörer till väggarna (möjligtvis den öppna spisen också, men inte högt prioriterat).
Status: Skulle vilja säga att jag inte gjort några framsteg alls. MEN får vänta tills den 15 då jag ska tillbaka till lägenheten och vi ska kika på nytt i den! Jag står fortfarande fast vid att jag vill ha ett mörkt tema på väggar och ha ljusa möbler. Eller så blir det helt tvärtom haha... känns som om "står fast vid" ändras hela tiden.

Mål:Strukturera listan för inköp och vad som redan finns, samt prioriteringssortera punkterna!
Status: Här har jag med handen på hjärtat inte ens börjat. Till mitt försvar har jag haft mamma a.k.a. höken vaktandes över denna punkten.

Mål: Kontakta IKEA och förhandsboka/köpa sofforna så de är 110% är redo den 2 december.
Status: Har jag ens lyckats med något mål haha? Om jag bara skrivit in att fixa säng hade jag gett mig själv en svag klapp på axeln åtminstone but nope. MEN, jag har köpt och hämtat ut sängen så något har jag gjort oavsett vad listan över veckans mål säger.

Veckans schema och veckans nya mål presenteras senare idag!

Gillar

Kommentarer