Uppdatering på lägenheten - nya soffor & inflyttningsfest!


Nej nej nej, ni trodde väl inte att jag hade glömt att uppdatera er om vilken soffa som kommer pryda vardagsrummet? No no! Under min vistelse på varuhuset igår kom jag fram till vilka två soffor som ska pryda läggans vardagsrum. Jag gillar en städad inredning så vilken soffa bättre än Söderhamn? För att vara IKEA måste jag ge en eloge- shit vad fin soffa, verkligen min stil i ett nötskal.

Sidenote: Ja, det blir en del lgh-uppdateringar numera. Vänj er. För jag vill verkligen dela med mig av allt i detalj så det kanske blir något extra inlägg varannan dag, men tror knappast ni klagar på det om jag ska vara ärlig ;-) Superkul att följa resans gång ju- är så pepp på före/efter-bilderna!


Så, planen är att placera två vitklädda söderhamnsoffor tvärsöver varandra med ett bord i mitten. På bordet tänkte jag ha någon blomvas och prydnadsböcker. Allt kommer vara stationerat på någon ljus eller väldigt mörk matta beroende på vilken kulör jag väljer till väggarna. Balanserar ju mellan en grå putsvägg eller en mindre skrikig vit färg. Så det är verkligen två olika alternativ som ska matcha det mörkbruna golvet. Tur jag ska få hjälp av ett team som kan det där till 110%!

Övriga uppdateringar på läggan?
- Jag kommer faktiskt måla om den öppna spisen helt, färgval är ännu ett stort frågetecken
- Kom på att Zippo behöver lite nya grejer hos mig. Så mysigt att handla vovvegrejer igen :')
Men samtidigt rätt tungt för jag vet inte hur "lönt" det är med tanke på hans tillstånd...
- Jag funderar också SVAGT på att friska upp dubbeldörrarna till mitt sovrum
- Välkommen IKEA trådfri! Ser fram emot att släcka, tända och dimma lamporna från en enda enhet numera!
- Letar nytt matbord som en galning asså. Tips är mer än välkomna, söker ett långt träbord för ca 6 pers. Färg spelar ingen roll för jag kan alltid måla om det ifall det ej passar. Hit me up!
- Tittade på Tv igår och är heeeelt nerkärad i en 82 tum. Ni som såg min IG-story vet hur cray jag blev när den stora skärmen plötsligt visade sushi- plånboken var på väg upp direkt haha!

Inflyttningsfest då?
Ni är en drös som undrat och jag blir lite "ehh" över det. Har inte ens flyttat in haha. Jag kommer ha kompisar över under december för julbak och myskvällar etc. Kanske även arrangerar nyårsfest? Men en officiell inflyttningsfest får bli när allt är klappat och klart i Januari/Februari. Super Bowl närmar ju sig så kanske något i samband med det? (Shakira & J.LO som uppträder ju!) Jag tror inte på att man måste ha inflyttningsfest diiiirekt utan hellre när saker och ting har landat. Något jag däremot märkt är hur många "vänner" som blir lite väl glada över att jag har ett eget place. Man ba "vännen du kommer ändå aldrig få en inbjudan men okej ;-) " haha....

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229