UPPDATERING PÅ LÄGENHETEN!


ÄNTLIGEN får ni en liten titt på hur lyan ser ut. Vi bor alltså i en 2:a på 66 kvm, den är väldigt luftig och har ett härligt ljusinsläpp. Ända minuset är att vi inte har balkong, men jag bor ju 2 minuter från pappa så kan bara kila tillbaka och slänga mig i soffan på den balkongen ;-)

I vilket fall som helst. Tänkte förklara lite kort hur vi tänkte göra i varje rum med hjälp av bilderna nedan. Saker händer hela tiden, att vara iväg och jobba är så svårt. Det enda som far runt i huvudet är tankar kring lägenheten. Det börjar klarna upp i mitt huvud att jag faktiskt har flyttat hemifrån, men det är en bit kvar för att jag verkligen ska inse det. Kanske inser jag det på inflyttningsfesten med våra familjer nästa helg?


Vardagsrummet är stort vilket slår upp möjligheterna för att mixa matrum och vardagsrum. Den vita hyllan som står jämte väggen ska dubbleras för maxad effekt- fler vinylskivor ska sättas in, någon växt, en tavla på Pascal och andra prydnader. Min duktiga sambo som monterat allt. Som han sliter för oss.

Framför soffan står en vit TV bänk som också ska dubbleras. Där ska en stor TV stå med biosystem och lite tillbehör. En bra filmupplevelse kan jag verkligen gå all in för.


Ja, hatthyllan ska bort. Den kom färdig när vi skaffade lägenheten. Vi tänkte sätta dit knoppar som matchar vår störtsköna bänk som kan vara bland det bästa vi köpt? Under knopparna ska ett avlångt marmorbord placeras som avlastningsbord. Jackor och skor hänger vi in, aldrig i livet att det ska synas öppet.

Rip att underdelen till sängen (delen som vi ska förankra benen i) kommer först den 19 augusti. Vi har självfallet sovit i lägenheten i väntan på resterande delar och wow vad skön den är. Man ser nästan fram emot att vara sängliggandes med en ok grad feber och en bra serie att kika på. Förpackningen som står lutad mot väggen innehåller en smal vit hylla som ska stå mellan våra garderober. Bilder på det kommer snart för i skrivande stund monterar Fabian och Joe (hans pappa) klart den sektionen. Det kommer bli lööööjligt fint när allt väl är uppe. (Sagt av alla nyinflyttade någonsin haha)


Att lägenheten var helt nyrenoverad märktes som mest när vi klev in i badrum och kök. Det var som en fröjd för ögat att se diskmaskin, tvättmaskin OCH torktumlare. Snacka om lyx! Vi hade ju aldrig sett lägenheten innan vi skrev på kontrakten så nervositeten var rätt maxad sekunderna innan vi klev in i lägenheten.

Köket är gudskelov anpassat efter min längd och Fabians. Ni kan ju föreställa er vilken lättnad det var för oss båda. Dessutom är köket stort så vi ska placera in en köksö eller en bar under tidens gång. Det kommer bli top noch! Mer uppdatering kommer!

Gillar

Kommentarer

sandrasc
sandrasc,
Alltså wow vad najs!
nouw.com/sandrasc