Utdrag från min dagbok


Som många av er känner till har jag sedan länge haft en dagbok där jag brukar skriva av mig. Då och då publicerar jag stycken från den för att kunna visa er min "mänskliga" sida och nå ut till er som kan relatera till mina texter och få känna att ni inte är ensamma. Nu ska jag krypa ner i sängen min, se klart sista avsnittet på säsong 4 av Lucifer och svara klart på era frågor som kommer upp imorgon! Min sambo har kommit hem så ska pussa på honom lite också innan läggdags. Kram på er! <3"Att en så enkel sak som att käka pizza på stranden med Olivia och Victoria kan dämpa min ångest så pass mycket är skrämmande"

"Jag är så lycklig just nu. Men jag blir så olycklig av att vara lycklig. Jag vågar inte vara glad för då skäms jag för de som har det värre. Medan jag dansar på klubben finns det en gris som färdats i dygn i en trång lastbil på väg till en horribel slakt, eller en räv som får elstötar i ändtarmen sekunderna innan den dör."


"En del av mig säger att jag kan bli en tillräckligt bra mamma en vacker dag. Men varje dag fasar jag inför att mitt barn ska fråga varför jag inte ser ut som mina egna föräldrar och ärligt talat så tror jag att det kommer knäcka mig till tusen. För att förklara för mitt barn att jag inte var önskad och älskad när jag själv inte förstår varför känns helt bortom min förmåga""Jag ser på min syster och hur förälskad hon är.
Allt jag känner är eufori för att se den jag älskar så måttlöst mycket i livet, så lycklig och älskad"

"Jag har kommit till insikt idag. En fantastisk insikt. En insikt om att det är okej att inte vara okej""Jag tog studenten för 24 timmar sedan och ångesten är redan där, vad fan ska jag göra med mitt liv nu?"

"You is strong you is smart you is important"


"Santorini var som balsam för själen ena dagen men vändes snabbt så fort jag såg djurhållningen och då föll allt i tusen bitar.
Jag borde börja prata med någon om min ångest men jag är rädd. Jag har så mycket inom mig som måste ut och det känns bättre om jag håller det för mig själv nu när jag ändå lyckats göra det så pass länge"

"Jag mår bättre. Sakta men säkert. Äntligen""Att komma tillbaka till Limhall är roande men ångestfyllt. För varje gång jag kommer dit är jag äldre. För varje gång jag kommer dit frågar släkten vad jag ska göra med mitt liv. Jag tyckte att jobba, spara pengar, blogga och njuta räckte men återigen känns det som om jag inte är duktig nog och måste ljuga till mig ett svar om att jag har börjat titta på universitet när verkligheten säger tvärtom"

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Magi!!<3 tack för att du delar med dig, så glad att just du var veckans blogg, kanske hade jag aldrig hittat hit annars <3
nouw.com/corneliakarlsson
irmastenson
irmastenson,
Meeen hallå vad fina ord du skämmer bort mig med! Tack tack tack ❤️❤️
nouw.com/irmastenson
FridaochTove
FridaochTove,
TACK för att du delar med dig! Vilka vackra men också så djupa texter<3
nouw.com/fridaochtove