VAD ÄR JAG FÖR TYP AV PERSON?

Jag vaknade upp till förfärliga nyheter om Turkiet, och jag råder er alla att absolut inte resa dit. ❤
​En av mina tjejkompisar kom hem igår från Turkiet, hade hon väntat en dag till hade hon inte kommit hem igen. Flygplatserna är utrymda, presidenten har flytt och det är totalt kaos i hela landet. I flera veckors tid har UD (Utrikesdepartementet) varnat för den rese-destinationen och vi ser ju nu att dem har rätt. Mina tankar går idag till alla drabbade, så många oskyldiga djur och människoliv som förs in i det hela😔.

__
Godmorgon på er, idag är det sista dagen i Malaga och jag måste erkänna att med tanke på det som hänt nu på sistone får jag en viss längtan om att åka hem och krama om alla mina nära & kära. Men idag ska vi leva dagen fullt ut och därför blir det inget mer inlägg än detta för dagen, jag lämnar er en blogglista som ni får läsa om på nytt tills nästa inlägg kommer, under dagen kan ni annars följa mig på snapchat! Addera ihop mitt förnamn och efternamn i ett så finner ni mig där😜

Vad är jag för typ av person...

....på morgonen / kvällen?
Detta är sååå beroende på när jag vaknar! Jag älskar att ligga och dega i sängen vid 9 tiden, det är den gyllene siffran typ, ännu bättre om lakanen är precis nybäddade. Jag avskyr att sova länge på dagen om vädret är hanterbart, då känns det som om hela dagen är slösad, hellre att man lägger sig tidigt dagen innan om man är ute efter många sömntimmar. Jag blir morgonpigg så fort jag stigit ur sängen vilket inte brukar ta så lång tid. På kvällen kan jag dock bli som värsta durasellkaninen ibland, jag vet inte alls varför haha.😳

... på nattklubben?
Nu har jag ju inte varit ute på riktigt utan bara några få gånger varav en faktiskt var på en 18 plus klubb. Men jag är den nyktra personen som kan dansa loss ändå.

... på efterfest?
Fy jag sover nog vid detta stadiet. Jag kan absolut vara en kvällsmänniska men efter eventuell förfest och en huvudfest är jag nog rätt mätt på festligheter haha!

...på stranden?
Så tråkig som jag är föredrar jag knappt pool framför havet. Jag gillar inte alla bakterier i både pool & hav. Ibland går det så långt att jag faktiskt frågar pool-personalen hur ofta vattnet rengörs och hur stark klor- dos dem har.

...i klädbutiker?
Jag är den smarta och logiska. Jag älskar att införskaffa mig nya kläder.
Jag ser alltid till att ha gått på toa innan, avskyr att stresshandla något som i slutänden inte blir bra. Jag har ett stort urval av kläder för jag kan både handla på den vanlig avdelningen för kvinnor, och avdelningen för de yngre haha.

...en hel dag hemma?
Jag myser till det med vovven min och ser serier om det regnar. Är det soligt lägger jag mig på balkongens soffa och tar med vovven dit. Jag kan också passa på att rensa i mitt rum och fota lite till le blogg.

...hemma hos andra?
Den sociala och kommunikativa. De två adjektiven är jag på heltid ändå. Jag har aldrig varit tillbakadragen eller blyg (förutom när jag träffar en killes föräldrar haha...) för det är inte riktigt mitt riktiga jag. Jag beter mig alltid vid ätande, som jag gör i vanliga fall. Ett proffsigt bordsskick gäller ALLLA situationer i min moral.


.... på flygplan?
Jag märks nog inte så mycket mer än när jag ställer mig upp och går på toa. Sitter kvar i mitt säte, lurar i öronen, läsandes på en bok eller framför datorn.


... i ett förhållande?
Jag är den romantiska, jag firar alla möjliga olika skeenden och ska jämt klänga mig fast vid PC. Jag har ju en superkort stubin och därför blir jag den sura av oss då jag blir irriterad väldigt lätt, tyvärr. Men PC vet ju att det inte är personligt mot honom så han brukar bara ge mig mat så blir det bra igen ;-)

... på resturang?
Den effektiva, jag avskyr att inte vara effektiv och tänka fler steg i förväg. Jag går inte till en restaurang som inte har minst 3 lockande alternativ för mig. Jag brukar titta runtom och fånga alla möjliga detaljer innan för att läsa av hur bra stället är, såsom hur snabb tid det tar för andra att få notan, hur ansiktena är när folk tar sin första tugga eller om maten ens är foto-vänlig (blogger-life) . När jag väl har valt place är det typ alltid så att min syster får den goaste rätten medan jag får motsatsen, är jag inte med henne får jag god mat haha?!

- Listan hittade jag på Jennifers blogg

Gillar

Kommentarer

emmathuresson
emmathuresson,
Jättefin blogg! Så hemskt det som händer runt om i världen just nu! Kram
nouw.com/emmathuresson
sandralmgren
sandralmgren,
Så roligt att läsa, hoppas du haft en magisk resa!!<3
nouw.com/sandralmgren
irmastenson
irmastenson,
Åh tack, glad jag blir! Åh ja, resan var magisk! Kramis 🌸
nouw.com/irmastenson