Vad gör jag själv i Amsterdam?


Nej gänget, jag har inte glömt er!

Jag har kort och gott haft en mini-semme. För er som inte hängt med, jag tog mitt pick och pack och drog ner till Amsterdam för att se Ariana Grande live. Ni som följt mina vloggar på podd-instagrammen @nibordestartaenpodd vet vad jag snackar om ;-)

Jag tänker inte göra någon särbehandling mellan blogg och podd även om jag älskar er på tok för mycket för att hålla detta från er. Men huruvida biljetten var äkta eller inte.... det får ni veta om 1 vecka när avsnitt 3 släpps! Asså jag säger såhär, ingen vet vad som egentligen hände i Amsterdam... bara jag

Imorgon släpps dock avsnitt 2, intressant ämne kan vi lova och svar på frågor som fan 99% av folket alltid undrat. Så missa inte det, vääääldigt ärligt avsnitt. Förresten! Vi har kört igång en frågestund för "veckans fråga" inför inspelningen imorgon, så antingen kan ni kika in på vår podd-insta eller skriva privat till någon av oss.

Härnäst? Kan jag inte avslöja, men det är sjukt blandade känslor... <3
Vi hörs imorgon!Tröja // Byxor
Snälla mina fina hjärtan, köp inte byxorna. Asså de är snygga osv, men herregud vilken idiotisk produkt. Dragkedjan har inget tyg mellan kroppen och själva kedjan, vilket betyder att SÅ FORT jag sätter mig ner eller ens låte magen tryckas mot kedjan FASTNAR huden. Asså det gör riktigt ont så snälla köp dem inte. Jag länkar dem endast för att ni ska veta vilka ni inte ska köpa!

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Usch vad tråkigt att byxorna var obekväma... Bra att du säger till! Förresten, vilken app gjorde du bilden i ? 😃
nouw.com/evelinarou
irmastenson
irmastenson,
Ja verkligen... ja, känner att det är min skyldighet! Appen heter "layout" och är skapad för just instagram-måtten om jag minns rätt! 😃
nouw.com/irmastenson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229