Vad svarade jag?


Hej kompisar. Igår var en fartfylld dag på kontoret och idag lär det bli likaså. Har hamnat i det bästa flowet jag vet- arbetsflowet. Är det något jag värdesätter högst är det karriär så när det går bra på jobbet mår jag automatiskt bra. Någon som relaterar? Ibland känner jag mig så ensam i den frågan, många som vill partajja, resa osv i livet- vilket jag också vill. Men jag värdesätter en karriär och ibland önskar jag faktiskt att jag var lite slappare på den fronten och tog saker med någon nypa salt. Något som blir ett nytt mål för November. Förresten! Mindre än 1 månad kvar tills inflyttning och jag har kirrat hem nya grejer, så ett inlägg proppat med uppdatering har ni att se fram emot snarast. Dessutom bättre bloggande än förgående vecka!

"Honom" då?
IKVÄLL ska jag träffa "honom" och imorgon får ni veta vem. Ni borde kanske ha listat ut det (ni som följt bloggen läänge) vid detta laget men för er andra smäller det imorgon! Det ska bli så roligt att återintroducera honom för er! <3

Status på beslutet?
Jag har lämnat svar och jag är intresserad, det är några pusselbitar kvar. Men i skrivande stund kommer det luta mot ett ja. Inte förrän allt är på plats vill jag berätta mer för er, en sak i taget. Känns lite dumt att gå ut med för mycket information innan avtal är skrivna och signerade, ja ni fattar!

Kram på er, nu kör vi på en kanonbra vecka <3

Gillar

Kommentarer