Välkomnar min nya design!


Hipp hipp hurra för jag släpper min nya design idag!
(/ kunde inte släppa det glädjerus jag fortfarande lever på från igår)

Headern återstår att uppdatera- men jag tycks aldrig bli nöjd med de förslagen jag har framför mig så jag ska ge det lite mer tid då jag har ett ytterligare alternativ på gång från en konstnär (!!). Därför ville jag publicera första delen i förväg för att inte lämna er hängandes. Känns så elakt. Har så många alternativ att det blir för mycket- förstår ni? Det blir inte enklare att bestämma sig bara för man har många valmöjligheter, snarare tvärtom. Min nuvarande header har jag haft i något år nu och det är dags att göra en riktigt bra som jag kan ha i flera år. Därför är jag riktigt petig denna gången.

Tillbaka till det som är publikt! Jag gillar denna designen- det är väldigt annorlunda från min tidigare "clean-vibe" design. Denna är hårdare men ändå lite luftigare? En mix av stilrent och kraftigt. Kommer ge designen helgen ut åtminstone för att verkligen känna av huruvida den fungerar i praktiken, mindre ändringar kommer också komma med tiden så än är inte allt färdigt! Om ni inte är helt 100 på den så hojta till, trots allt ni som läser den mest!

Dessutom, beroende på vilken header jag väljer (har i nuläget 5 plågsamt fina alternativ) kommer ändringar med färg och form att göras. Ni kommer förstå när allt är på plats!

När är allt på plats då?
Igen vet, alla undrar- som jag brukar säga. Nej men, jag inväntar sista förslaget och sedan ska jag leka runt med dem lite till innan jag kan skrika ut á la Mello-style "Vi har ett resultat!".

Härnäst?
Sparka av mig klackarna, byta till myskläder och äta sushi med Tanja- vi ska planera vår tisdag och se säsongpremiären av modern family (yes, jag höll mig för henne skull), ska försöka fjäska till mig en klipptid- vi får se hur det går imorgon!

KRAM PÅ ER <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229