Vårens modetrender!


Det är lördag och jag ligger i soffan, brutalt bänkad framför första säsongen av sex & the city. Det stod mellan den och Mr. Selfridge. Men tänkte att en lördag som denna kändes valet självklart. Massagekudden gör sitt under efter dagens träningspass, snart är jag utvilad inför kvällens gäst. Martina gör mig sällskap och tillsammans ska vi ge oss på lite matlagning, hoppas att vi kommer på något smarrigt för yours truly är hungrig på mat!

Något som också gör mig hungrig är vårens modetrender, listan är längre än längst. Men med lite tidspress tänkte jag ändå diskutera några av de tvärsäkra trenderna för detta året. INNAN jag börjar rabbla vill jag uppmana er till att söka genom er garderob noggrant så ni inte springer runt och köper något i onödan. Trender är kul att följa men absolut inget måste. Saknar ni något i garderoben och suget efter att köpa något nytt? Köp vintage! Det om något är största trenden. Det finns massvis av ställen att kolla genom, nedan ser ni två av mina favoriter.

Sellpy, som ni hittar här

Secondhand by Erikshjälpen, hittar ni
härDe plisserade plaggen:
Hörni, jag smälter för trenden! Detta är en trend jag slaviskt kommer att följa. Plissering är en detalj som tar plagget till en ny nivå med sin effekt. Kjolen är nyckeltrenden, vi snackar ljusa och fräscha färgskalor. Jag har tre stycken som bara vääääntar på att solen ska titta fram och att temperaturen ska stiga något.

Gult är inte fult: Alltid stått bakom detta statement men nog inte riktigt bevisat mig vara en supporter. I min på tok för överfyllda garderob finns bara en liten blus i en gul blus perfekt för påskens färgtema. Men nu snackar vi fler färgteman: citron, smör och curry gör alla comebacks i modehusen världen runt!

Jeans: Well, handen på hjärtat är detta en mindre attraktiv trend för mig då min relation till blåa jeans innefattar mycket hat men även lite kärlek. Men nog har jag något i garderoben inspirerat från trenden- vill starkt skapa ett nytt projekt med en jeansjacka. Skriva mitt efternamn i bakgrunden i ett gammeldags vitt typsnitt, gärna courier new?

Militär: Grönt och skönt men även plats för edge- receptet för en av vårens trender. Var inte rädd för att matcha med pennkjolar eller skräddarsydda kavajer! I know that I won't.

Det är hipp att vara hippie: JA, en riktigt intrycksfull blus med vita utsvängda byxor. Åh. Jag dreglar. Här måste jag hundraprocentigt kolla genom alla kläder jag har, jag bör ha något i den stilen. Eller så är det bara jag som hoppas för jag så badly vill ha kombinationen jag nyss beskrev.

Gillar

Kommentarer

PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Så snyggt! Ser fram emot våren och allt snyggt som kommer 😃 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
irmastenson
irmastenson,
Visst?! Åh, må värmen komma snart!! Kramis ❤️
nouw.com/irmastenson
Alicia på Sellpy
,
Vad kul att du gillar oss och att du tipsar om en hållbarare konsumtion! 😊
irmastenson
irmastenson,
Vad roligt att ni hittade hit, tack för er verksamhet samt arbete för en hållbare konsumtion! Kramis ❤️
nouw.com/irmastenson