Gå till ,[object Object]

VÅRLISTAN

Vad är det bästa med våren? Människor är ute mer och det blir mer liv. Att kvällarna blir längre, brillorna är på från morgon till kväll, varm choklad byts ut till smoothie och man i slutet av våren (om man har tur) kan gå utanför dörren och inte ens behöva bry sig om att ta med en jacka. Då lever jag.

Vad kommer du att äta i vår?
Jag kommer äta isglass, sitta på uteserveringar med en sallad med brillor och uppsatt hår samt kanske kicka igång årets första grillning!

Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan? Förra våren var jag i ett förhållande med Philip och vi firade vår första påsk ihop i Göteborg, vi var tillsammans ett år innan den gången också men då var jag inte hemma. Jag provade på att vlogga för första gången och kämpade med matten inför NP, fy fan alltså. Förra våren köpte jag även min GoPro som jag inte använt sedan den gick sönder några veckor efter påsk, jag hann använda den 5 gånger och ettårsgarantin går ut om några dagar haha. Att laga den kostar lika mycket som att köpa en ny. Hållbart.

Kent hade dessutom sin sista turné och jag tänkte köpa biljetter till pappsen i födelsedagspresent så vi kunde gå. Men alltså de gick åt som smör. Fick glädjas istället av att Emma hoppade av glädje när hon fick biljetter till JB i present, åh vad jag lever för att göra de jag bryr mig om glada <3

Hur hoppas du att våren blir i år? Solig och fin samt att jag får världens bästa namnsdag då jag var sjuk förra :-(

Vad kommer du lyssna på? Min vårlista som innehåller mycket från Bob Marley, Clean Bandit och Matoma!

Vad läser du? Så fort jag är klar med Fornis bok SKA jag sluka varje sida av Viktor Frisks bok, han är verkligen så duktig med ord och välmående!

Vad tittar du på? Jag planerar upp de serier jag ska se om i förväg så jag inte ser dem för ofta (de allra bästa serierna ser jag om på nytt max 1 gång varannat år för att inte tjata ut dem) så nu när The O.C är slut är det Glee som gäller! Verkligen en feel-good serie!

Hur hoppas du att ditt liv ser ut nästa vår? Nästa år bor jag förhoppningsvis kvar i New York eller någonstans i USA, bara jag inte flyttat tillbaka hit. Jag hoppas också på att fira påsken traditionsenligt- med släkten. Ser fram emot att planera upp en maffigt bra studentpresent till Filippa!

Vad var det bästa med vintern? Jag växte något otroligt som person och jag blev av med de personerna i mitt liv som inte tillförde någon nytta när jag mådde som absolut sämst. Det kan varit det bästa på hela 2016 för jag behövde det och sedan dess har jag mått fantastiskt bra.

Vad har du för vårplaner? Jag ska tillbaka till mitt älskade Göteborg (omg kommer ni ihåg när jag typ var där mer än här i Helsingborg? Åh det var tider det), jobba med bloggen och eventuellt åka på någon Weekendresa.

Vad kommer du köpa i vår? Jag älskar att jag blev helt förbryllad av denna frågan- jag köper något varje vecka ju? Men jag har precis beställt hem en till vårjacka (som dessutom är vegansk, åh älskar!!) som är så snygg! Jag har bara 3 vårkappor och 4 vårjackor så jag kände verkligen att det var ett skrik efter en till jacka.

Gillar

Kommentarer