VÅRLISTAN

- Bilden är tagen av CaJu Media production -


Har våren börjat som du tänkt dig?

Eh nej- igår snöade det och idag är det soligt och inte någon snö så långt ögat kan nå. Vad händer??!

Hur såg ditt liv ut förra våren?
Vi räknade ner tiden inför studenten och allt var så skoj. ÅH vad jag saknar våren 2017 på något vänster, så många roliga fester!

Hur hoppas du att våren blir i år?
Händelserik! Min syster fyllde 25 och hennes feta fest väntar runt hörnet, likaså gör en weekend i Göteborg med Fabian (!!). Jag ser också fram emot värmen. Åh kan det snälla bli så varmt att man glömmer ta med sig jackan när man ska iväg, men så inser man att "äh, jag kommer ändå inte behöva den"??

Hur hoppas du ditt liv kommer se ut nästa vår?
Hoppas och hoppas?- Nästa vår räknar jag ner veckorna tills jag flyttar till New York och planerar årets fetaste födelsedagsfest eftersom denna donna fyller 21

Vad är ditt vårplagg nummer ett?
Trenchcoats, man kan inte ha för många och det finns sååå många fina att välja mellan!

Har du några särskilda vårprojekt på g?
Satsa stenhårt på träningen igen och gå tillbaka till min hälsosamma livsstill.Kul med mål! Sedan har jag lite andra projekt också givetvis ;-)

Vad önskar du dig i vår?
Värme och bra musik! Kan alla artister bara droppa lite album så man kan fylla listorna med helt ny och fräsch musik? Vart är förresten Ariana Grandes album??

Föredrar du våren eller hösten?
VÅR VÅR VÅR. Hösten har absolut sin charm men vi går mot kalla tider då jämfört med våren som inleder sommaren och allt därtill såsom dricka rosé på uteserveringar, dansa runt midsommarstången och sitta på balkongen med underbara människor.

Tre saker som stoppar vårkänslorna?
Främst situationer som igår när det bara började snöa... men annars finns det inte mycket som stoppar vårkänslorna för mig. Förra året skulle jag nog påstå att det var plugget som gjorde att man inte riktigt kunde njuta till fullo, men så är inte fallet i år ;-)

Har du några sommarplaner?
Resa resa resa och bara ha riktigt roligt! Lär göra ett separat inlägg med alla mina sommarplaner när de är spikade så håll utkik!

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Åh man blir ju inte lite pepp på våren nu!!! ❥
nouw.com/sarakarlssonsse
irmastenson
irmastenson,
kul o höra!! kramis ❤️
nouw.com/irmastenson