Veckans blogg hos Nouw!

Psst, missa inte min stora nyhet ikväll 18:00!


365 dagar tillbaka och ni hittar mig på bloggportalen Nouws framsida, omslag och nästan överallt- jag vart utsedd till deras veckans blogg vilket verkligen var en nyp-mig-i-armen känsla. Jag är så himla tacksam för att jag blev sedd av portalen och accepterad som en grym bloggare. Det enda jag hade ändrat, om man får säga så, är att det var en annan tajming i mitt liv. Jag var i ett destruktivt förhållande som tyvärr gick ut över den bloggveckan så pass mycket att jag grät mig till sömns. U heard it here first, men så var det. Den bästa och sämsta veckan på 2019 kan man absolut säga.

I vilket fall som helst, jag kan inte ändra på något utan bara vara tacksam för allt livet lärt mig och alla möjligheter denna bloggen har gett mig. Jag närmar mig mitt 10:de år vilket är helt jäkla galet när tankarna besöker mig. WHAT!

Ikväll tänkte jag förändra mitt liv med ett projekt jag verkligen har jobbat med länge. Något jag kommer se tillbaka på och vara så himla stolt över. Redan nu fylls nästan mina ögon med tårar, för jag tror så himla himla starkt på detta. Vad jag än går genom i livet kommer allt tillbaka till detta och 18:00 ikväll kommer ni förstå, många pusselbitar kommer falla på plats för er som undrat vad tusan jag gjort när jag varit offline.

Så, vi hörs av ikväll mina underbara vänner. Glöm aldrig att jag uppskattar varenda en av er och jag är så fruktansvärt tacksam för att ni stannar med mig genom alla motgångar. Någon vacker dag ska jag ge något fantastiskt tillbaka till er, det har ni mitt ord på <3

Gillar

Kommentarer

Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,
Beklgar sorgen💗

Även om det kanske inte alltid känns som så finns det en mening med allt.

Och GRATTIS by the way😀😀!!!! Känn dig stolt och skit i jante om du skulle få motstånd från avundsjuka och / eller människor som kanske inte har jobbat med sitt självförtroende/ självkänsla så mycket kanske.
nouw.com/dreamandcreativity
irmastenson
irmastenson,
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Spännande!!! Du är grym Irma <3
nouw.com/tiffanykarlsson
irmastenson
irmastenson,