Gå till ,[object Object]

Veckans mål och förgående vecka!

Något jag blivit betydligt mycket bättre på denna sommaren är att vara i solen- låter helt sjukt men jag har alltid avskytt att få bikinilinjer så när jag upptäckte friheten med att sola naken fanns det inget stopp på mig denna sommar. Men alltså sidenote: HUR är det snyggt med en linje på kroppen? HUR. Snälla förklara.

Men det är måndag idag i alla fall- det hurrar vi för- för det ger oss chans till nya möjligheter! Förgående vecka var riktigt skojjig, tänkte summera den imorgon för er. Men vi blickar mot denna veckan- jag ska spraya om grejer hemma, jag ska ÄNTLIGEN skicka iväg i stort sett halva min garderob till välgörenhet. Alltså jag tror inte någon förstår hur mycket som finns i den garderoben. Nu när jag därtill blivit mer minimalistisk behöver jag knappt min walk-in garderob, men…. Tänker ju inte ta bort den heller 😉

Så, veckan består av 3 mål. Tänkte att vi på söndagar följer upp hur det har gått- inte värsta utvecklingssamtalet, men någon kort kommentar!

  1. Få iväg kläderna
  2. Skicka ett oerhört viktigt mail
  3. STORstäda hemma- allt nyinkommet till läggan behöver få sin plats och så ju

Känns typ konstigt att skriva igen efter alla pauser hit och dit- typ glömt att jag bloggat i snart 10 år. Men vi grejar detta tillsammans, en dag i taget. En sak som jag inte ska ta en dag i taget med är träningen- asså för fanken måste hitta mitt flow asap. Vi hörs imorgon!

Gillar

Kommentarer