VECKANS PLANER

Lite smått förälskad i denna gröna tröjan jag köpte på Zara för ett tag sedan

Måndag: Hämta ut ett paket på posten, antog att det skulle vara min jacka från Ivyrevel som jag längtat efter allt för länge, men det var ett paket från Chiquelle istället! Sedan hamnade jag hemma för att plugga på balkongen, big love!

Tisdag: Plugg och träning! På tisdagar är det boxning som gäller! På kvällen ska jag äta tortellini- det är ristat i sten. Min tävling i samarbete med Chiquelle avslutas också på tisdagen så om ni inte gått in och anmält er på min Instagram (@irmastenson) gör det pronto!

Onsdag: Dagen innan NP i svenska (hur sjukt att jag endast kommer ha NP i detta ämnet? TB till i grundskolan när listan på ämnen man inte hade NP i var kortare än motsvarighetslistan) kommer jag plugga på det samt körskoleteorin.

Torsdag: Sista dagen innan mitt sista lov ska tragiskt nog spenderas med plugg, har en rätt rejäl inlämning som ska in på fredagen så lär sitta med det. Tjoho!

Fredag: ÄNTLIGEN FREDAG OCH MIN NAMNSDAG! Samtidigt som det fyller min goa Emilia 19 vilket ska firas dagen efter! På fredagkväll blir det ingen utgång eller sen kväll, jobb 9 dagen efter :-)

Lördag: På kvällen skall min kära donnas födelsedag firas rejält och jag lär tagga för denna kvällen hela dagen på jobbet! Det ska bli så kul! <3

Söndag: Jobb dagen efter (rip) men det ska nog gå bra, har ju inte mycket till val. Kvällsplaner har jag inte och lär inte spika något då jag ska jobba tidiga tider i stort sett hela lovet.

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Ha en bra vecka!
nouw.com/alvaalarssoon
juliahnsson
juliahnsson,
Jättefin färg på tröjan, men byxorna!!! 😍 Så snygga, vart är dom ifrån ?
nouw.com/juliahnsson
irmastenson
irmastenson,
Åh tacck!! Byxorna är från Zara! Kramis ♡
nouw.com/irmastenson
Kajjan :D
,
Skulle du kunna vara tillsammans med någon som äter kött? 😊
när ska du bli vegan? 😊
paulajacobsson
paulajacobsson,
Så snygg tjej där😍 Låter som du har haft och kommer få en supervecka 💕
nouw.com/paulajacobsson
irmastenson
irmastenson,
Men åh tack goding! Ja hoppas på en riktig supervecka! ♡
nouw.com/irmastenson