VECKANS PLANER & SUPER BOWL

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Måndag: NU är jag tillräckligt frisk för att kunna planera in lite gympass i veckan, herregud vad skönt det är att kunna sova ordentligt på nätterna och slippa ha nässpray-flaskan på nattduksbordet... den får mig alltid på så dåligt humör. Så fort skolan är slut ska jag till min sångpedagog och därefter spendera kvällen åt studier! Jag har dessutom på känn att jag har något inplanerat denna fredagen som jag inte har skrivit ner ännu.. vad kan jag inte komma på och det stör mig något fantastiskt.

Tisdag: Trots sovmorgon behöver jag dra upp tidigt och plugga. Jag har en större inlämning, ett prov och en muntlig redovisning som skall checkas av! Tur då att jag också slutar tidigare.

Onsdag: Träning träning träning! Eftersom det var ett tag sedan sist väntar helkropps-träning, åh äntligen!

Torsdag: Inget inplanerat mer än att plugga, hela skoldagen går åt till att skriva gymnasiearbetet.

Fredag: Ska träffa Laröd-gänget för att planera vår resa till Kroatien, på kvällen är jag än så länge planlös. Å andra sidan sänds avsnitt 12 av TVD, helt sjukt vad spänd jag är inför veckans avsnitt, ni som hänger med vet varför.

Lördag: Inget mello, istället väntar bio med tvillingarna och Emma! Har ni klurat ut vilken ännu? Såklart ni har ;-)

Söndag: Plugga järnet, träna och umgås lite med föräldrarna innan dem kickar iväg på semester! Ska också ta med min gudmors dotter Alicia till jobbet för en privat guide á la Irma!💗

Hur jädrans bra var inte Lady Gaga inatt då?
Inte konstigt att hon är en av de absolut största ikonerna inom musikbranschens historia!

Gillar

Kommentarer

paulajacobsson
paulajacobsson,
Låter som en bra vecka det💃🏼💖
nouw.com/paulajacobsson
irmastenson
irmastenson,
Ja hihi! Kramis 💖
nouw.com/irmastenson