VECKANS PLANER

Måndag: Jobbelijobb följt av träning och plugg!

Tisdag: Skolan börjar igen så lär ju vara fast där, på eftermiddagen ska jag fixa klart med inbjudningskorten till studenten!

Onsdag: På riktigt nu alltså, jag ska bara chilla så fort jag kommer hem. Plugget skall göras klart på tisdagen så jag verkligen kan pusta ut lite på onsdagen, ser fram emot att sova så fort jag kommer hem.

Torsdag: Ett Skypemöte runt 15 tiden samt körlektion kort därefter! Vill gärna tro att jag hinner till gymmet men det får nog bli en löprunda utomhus på dirren efter skolan istället!

Fredag: Inga planer ännu men jag är ledig denna helgen också (!!!!!!!!), tänkte dock inte göra något särskilt ännu då jag inte vet vart föräldrarna håller hus. Dessutom gillar jag ju inte att göra saker på fredagar. Men maj månad kommer vara sååå fullbokad att jag känner för att vila upp mig redan nu haha...

Lördag: Jag är lite sugen på att hitta på något på lördagen, kanske dra tillbaka till Göteborg eller åka till Båstad och bo där hela helgen? Längesedan jag träffade farmor och farfar :-(

Söndag: Om jag inte åker iväg denna helgen lockar tanken av att arrangera en brunch då det är bland det bästa jag vet. Men det är sååå svårt att veta sina veckans planer när man inte har varit minst en dag i skolan, det är oftast på skoldagarna helgplaner osv spikas, eller?

Gillar

Kommentarer

Hannah
,
Vart har du köpt den blusen?? Så fin!
Lovisa
,
vilka umgås du med på gymnasiet?