VECKANS PLANER

Rip håret när man ska fota i blåst :-)

Måndag: Jobbade hela dagen och stack därefter till gymmet för ett kondispass. När det var färdigt gjorde jag V mig och körde till Olivia för en girls night!
Tisdag: Vi gjorde frulle, pluggade och njöt av solens varma strålar innan jag åkte tillbaka till jobbet. Gick ut en sväng med Emma som slutade hos mig med lite tända ljus, musik och snack!
Onsdag: Jobba, träna och sedan hem och plugga, jag kan verkligen inte göra något annat på kvällen och måste hålla fast vid det känner jag. Kaos i planeringen annars! Dessutom har jag fortfarande sjukt ont i armarna vilket ger mig lite panik- vill verkligen inte tillbaka till sjukhuset...
Torsdag: Checka av jobbet och sedan ta mig ut till Svante där det väntar en go kväll med härliga människor!
Fredag: Troligtvis lär jag stanna kvar i Laröd för jag ska träffa Martina dagen efter! Vad vi ska göra har vi noll koll på ännu men huvudsaken är att jag får krama om min fina bästis! Senare på fredagen kör jag och pappsen till vårt älskade Göteborg. Åh, skäms typ över att jag inte varit där på aslänge.
Lördag: MIN FÖRSTA LEDIGA HELG PÅ 2 MÅNADER! Detta ska firas och det ska firas stort haha! Bara umgås med min släkt är det enda jag tänkte göra! Kommer längta hela veckan inför detta för jag ler redan nu åt de interna skämten vi har haha <3
Söndag: Föräldrarna drar nog hem tidigare men jag tänkte givetvis stanna i götet och njuta innan jag tar bussen hem till Helsingborg för att jobba igen dagen efter! Jag hoppas på att vara hemma sent så jag kan spendera min tid i Göteborg så länge som möjligt!

Gillar

Kommentarer

amathildaw
amathildaw,
Väskan var jättefin!
nouw.com/amathildaw
irmastenson
irmastenson,
Tack snälla! Kramis ♡
nouw.com/irmastenson