VECKANS PLANER

Måndag: Försöka ta mig igenom dagen, på riktigt då alltså. Måndagar är bra på så sätt att det innebär en ny vecka och nya tag. Men fasen asså- min pigghet ligger längst upp på Hasse Aros efterlyst-lista. Jag är så seg idag. Speciellt nu när vädret helt gav upp på Helsingborg och vi istället täcks av en trist dimma. Wi. Efter skolan ska jag stanna kvar med ett gäng och plugga, på kvällen väntar studier. Ska se till att somna innan 10 ikväll, min kropp kräver det.

Tisdag: EU-rollspel hela dagen vilket ska blir riktigt roligt! Skype-möte på eftermiddagen och därefter hoppas jag på lite gym. Annars tar jag en löprunda efter skolan istället, skönt att bara checka av 5 kilometer även fast det inte är mycket är det bättre än inget.

Onsdag: EU-rollspel denna dagen också, tjoho. Efter skola och plugg tänkte jag ta en löprunda igen, hoppas på fint väder så man kan slänga på sig brillorna och kepsen. Hur underbart att springa längs med havet i Helsingborg när solen skiner?!

Torsdag: Dagen före fredag kommer inte vara avancerad då ett prov väntar på fredagen. Efter skolan ska jag dock träffa de som ska sy upp och justera min balklänning, kanske att jag knäpper några bilder så ni få se hihi!

Fredag: Helt ärligt nu- jag ska bara sova på fredag. Kommer se fram emot detta hela veckan utan krydd men att bara lägga sig tidigt och somna till musik i högtalarna är längst upp på önskelistan haha.

Lördag: En heldag på jobbet och på kvällen har jag inte spikat något. Kanske bara mysa själv hemma med lite spa och film? Bara jag, vovven och någon go skräckis. Eller drinkar i stan med Emma, vi får se!

Söndag: Jag har en sak inbokad på kvällen och sedan är det nog. Efter en lång arbetsdag ska jag kika på resor och resa iväg själv, lite som en studentpresent till mig själv om man säger så.

Gillar

Kommentarer

paulajacobsson
paulajacobsson,
Skickar massvis med energi och solsken din väg! Kramis❤️
nouw.com/paulajacobsson
irmastenson
irmastenson,