VECKANS PLANER

BILDEN ÄR I SAMARBETE MED CHIQUELLE

Foto: Emma Svensson

Jackan hittar ni HÄR
Fler bilder på denna looken kommer i veckan
#nouwoutfit

Måndag: Jag har endast 2 lektioner vilket är skönt då jag får mer tid till att plugga på kvällen, ska träna strax dessutom men är lite stressad. På toppen av det hela är jag tillbaka på ruta 1 med balklänningen, har sådan ångest över mitt val så måste hitta en annan snabbt som fasen. Är så ambivalent gällande detta. Å andra sidan vet jag inte om jag bara inbillar mig. Fasiken också.

Tisdag: Johanna kommer hem till mig, åh vad jag saknar henne. Spricker nästan av längtan. Känns så konstigt att jag inte träffat henne sedan 2016 faktiskt. Ryser av tanken. Hon stannar till fredag så lite kvallétid med syrran blir top noch och är högst behövligt! På eftermiddagen ska jag hänga med kollegorna och på kvällen väntar plugget, en blandad tisdag med andra ord!

Onsdag: Boka massage? Jag är ju typ beroende av det och hade verkligen behövt en spa-dag, kanske drar upp till gymmet och nyttjar deras spa på eftermiddagen?

Torsdag: Träffa Jakob och sedan träffa Håkan för körlektion, första lektionen på ett bra tag, usch vad segt det varit med svackan i Januari och februari, dags för nya tag känner jag.

Fredag: Syrran åker vidare till Köpenhamn så det ska sörjas. My girl Emma fyller 19 och det ska istället firas! Efter skolan ska jag eventuellt till Väla med Olivia och kolla på skor till balen, så ni förstår ju hur tajt mitt bal-schema är nu när jag tills dess MÅSTE ha haffat en ny. Dessutom släpper Zara Larsson ÄNTLIGEN sitt album så det ska spelas i mina lurar hela dagen lång, åh tagga!!!

Lördag: Inget mello = inget liv?? Skämt o sido- jobbar hela helgen och därför får det bli något sansat på kvällen. Kanske tar tag i att se det sista TVD avsnittet men är så nervös. Därutöver var tanken att se det ihop med en polare men jag är så otålig.

Söndag: Det blir jobb och på kvällen ska jag göra någon god middag och se på Modern Family, mer än så har jag inte planerat.

Gillar

Kommentarer