VECKANS PLANER

Alltså denna akustiska versionen är ju hundra gånger bättre än sitt original.
Wow vilken röst han Johan har egentligen. Kan den bara komma ut på Spotify nu eller??

Måndag: Idag var inte min dag helt enkelt. Bröt ihop i skolan och behöver verkligen bara sitta hemma och se serier ikväll, Modern Family = terapi.

Tisdag: Slutar tidigt tack vare utvecklingssamtalsveckan, woho! Har dock ingen aning om jag kommer jobba efter skolan, det har varit en del där så eventuellt hoppar jag in. På kvällen ska jag äntligen äta Pinchos igen med ingen mindre än Emma. Behöver verkligen detta kan jag säga <3

Onsdag: Skola fram till lunch och därefter ska jag ställa upp på en plåtning för ett skolprojekt. På kvällen är det teori som gäller. Nu kan jag ta tag i körkortet igen efter att ha varit sjuk hela Januari och haft en intensiv februarimånad. Äntligen.

Torsdag: En annan studioplåtning väntar på mig på torsdagen som jag ser fram emot, kan typ se bilderna framför mig! Åh. Utöver det har jag inga planer faktiskt, skönt!

Fredag: Som vanligt har jag inte gjort några fredagsplaner, brukar inte alls vara glad för att hitta på saker då eftersom jag hellre är hemma. Dessutom gör jag hellre något på vardagarna än helgerna. Det kliar i fingrarna efter att boka en bussbiljett till Götet och stanna där en heldag eller åka hem på lördagen innan jag ska jobba igen. Hm...

Lördag: Två saker händer på lördag bortsett från jobbelijobb. Det första är mellofinalen (!!) men det andra är också serieavslutet på TVD (!!!), sjukt att det börjar runda av sig nu. Hoppas att ni också känner lite kärlek för någon serie så jag inte framstår som allt för märklig haha!

Söndag: FÖRSTA lediga helgdagen på några helger nu ska firas med en sak och en sak endast- sovmorgon. Herregud vad jag ska sova, ser redan fram emot det😂 När jag väl har vaknat blir det teori som gäller!

Gillar

Kommentarer

Hanna,
Skriver om 6 sätt att tjäna pengar på via bloggen - TIPS! :*
hanshen.se
irmastenson
irmastenson,
Ska kika in! Kramis ♡
nouw.com/irmastenson