VECKANS PLANER

Måndag: Första dagen på veckan ska ribban sättas högt, det gör jag tyvärr inte med att gymma men istället kommer jag att ägna kvällen åt körlektion och studier! Har ett prov, ett tal och tre muntliga föredrag som ska checkas av! Vad vore livet utan planering?? 😄

Tisdag: Ska kicka igång dagen med att bruncha ihop med Emma på favvostället- Brutale. Är så sugen på deras mat att jag känner på mig att det kommer bli mer än tallrik på min beställning... Kommer hem sent efter skolan och måste plugga så fort jag är hemma för runt 20-tiden ska jag tillbaka för att vara informatör på ett event för de som ska välja gymnasium i år! Spännande men hade hellre varit hemma, men inte så fel med lite pluspoäng hehe? Kanske att tygproverna till min balklänning trillar in i brevlådan nu, eller på onsdag! Håller tummarna!

Onsdag: Filosofiprov på morgonen, är inte så nervös faktiskt eftersom filosofi är min favoritkurs i nuläget, men å andra sidan är det mitt första prov med den läraren jag har.. På kvällen vore det trevligt om jag fick till ett gym-pass, helst boxning, men tror inte att tiden kommer att räcka, körskolan erbjuder en teorilektion så hade nog behövt droppa in på den istället faktiskt. Tyvärr.

Torsdag: Börjar 10 och slutar runt 13, tror att jag ska fika med Emilia efter skolan eftersom plugget lär ha lagt sig tills dess!

Fredag: Lönehelgen drar igång och det firas med en AW med Martina i stan, ska bli såå mysigt faktiskt med lite kvallétid med min brutta! Att jag är ledig från tropi dagen efter kanske innebär en utgång på kvällen? Vem vet?

Lördag: Träning och plugg i fokus, måste ta varje tillfälle jag kan till att nöta teori, inte långt kvar nu!! På kvällen blir det högst troligt filmmys med Olivia!

Söndag: Så fort jag tränat och studerat lite ska jag ut och förbereda mig inför kommande vecka! Behöver också ta en titt i min garderob och rensa ut den lite... det är på tok för stökigt i den just nu haha!

Tröja från Calvin Klein // Skor från Vagabond // Byxor från Zara // Kappa från GinaTricot // Väska från Scorett

Gillar

Kommentarer

Linda,
Lönehelg är aldrig fel 😊
lindaviktoria.se
irmastenson
irmastenson,
Nej men eller hur hehe, klart det ska firas! Kramis ♡
nouw.com/irmastenson