VECKANS PLANER!

- Bilderna är i samarbete med Chiquelle -

Foto: Carl Lindström

Min topp hittar ni HÄR
Använd koden "AWESOME17" för 15% rabatt på ert köp!

Måndag: Tog en PW med Tanja och därefter mötte jag upp Calle för att fota i hamnen och lite överallt i Helsingbrog! SÅÅ många fina bilder på G! På kvällen kom Martina här för en tjejkväll följt av en sovis- hur mys?
Tisdag: Åt en galet god brunch med Martina och sedan har jag fått gjort en del bloggjobb, ska också kicka iväg till gymmet och hinna tvätta lite innan jag träffar Mink senare ikväll! Saknar henne så mycket! På kvällen vill jag somna framför "The bodyguard", såå bra film!
Onsdag:Luncha i Laröd följt av massa ärenden nere i stan! Väntar i nuläget på en bokningsbekräftelse på en ansiktsbehandling så förhoppningsvis blir det av på onsdag!
Torsdag: Träna, träna träna och sedan träffa Calle för att fota igen! Ett skypemöte på eftermiddagen också angående projektet som ni kommer få veta mer om med tidens gång hihi!
Fredag: Rätt sugen på att åka till Väla och kolla på en ny dator så blir nog en sväng dit! Annars ska jag träna, kanske träffa Tanja och sedan gosa med Johanna som kommer hit, mamma kommer också hit så det blir en fet återträff för familjen Stenson haha!
Lördag: Har egentligen ett ärende i Malmö men får se hur det blir med det, eventuellt kan det vänta lite. Fotografering med familjen skall också checkas av på förmiddagen och på kvällen får jag se vad jag gör! Kanske stannar i Malmö över kvällen?
Söndag: Hänga med familjen, jobba och se någon go film! Kanske gå en kvällsprommenix med Tanja, vem vet?

Gillar

Kommentarer