VECKANS PLANER

Komiskt hur Nathan Sykes och Ariana Grande var tillsammans innan- de båda är ju varandras motsvarighet rent sångmässigt.
I alla fall om man jämför hans "Famous" med hennes "Tattoed Heart", eller är det bara jag?

Godkväll på er! Vad sägs om en Ullared-haul imorgon? Det låter inte dumt va? Jag har ju inte gjort en video på ett tag vilket ni som följt mig länge kan förstå. Men jag tänkte faktiskt visa upp lite vad jag köpte på det kanske populäraste lågpris-varuhuset i Sverige. Jag hinner tyvärr inte skriva så mycket mer, har ett prov imorgon och behöver all pluggtid jag kan kamma åt mig.

- Veckans planer-

Måndag: Ska fippla på inlägget där jag berättar om jobberbjudandet, hade mötet med företaget i fredags efter skolan samt möte med min rektor idag och det mesta verkar vara klart nu! Ska också skicka iväg presenterna från mina julkalendrar så fort armbandets storlekar är fixade! För övrigt ska jag bara plugga, tjoho.😊 x 10 000

Tisdag: Oavsett vad ska videon upp idag, troligtvis på eftermiddagen. Vill inte stressa igenom redigering och prioritera den framför skolan. Big no. Men kikar ni in på bloggisen vid cirkus 18 ikväll ser ni garanterat den här! På kvällen har jag en dejt med gymmet, kondition och ett nytt personbästa SKALL checkas av!! 😏

Onsdag: Synundersökningen jag trodde var förra veckan checkas istället av idag! Därefter ska jag ruuuusa till ett möte med ett UF-Företag som vill samarbeta med mig. Avskyr att vara sen, speciellt när jag är en huvudperson som nu. Blä. Om mitt samvete överlever mötet tar jag mig därefter hemåt och betar av lite plugg innan träningen kallar- boxning it is!
På kvällen drar jag nästa vinnare av adventskalendern! Tjoho! Vinnaren får hem 5 biobiljetter! Vill du också tävla? Går in HÄR

Torsdag: Plugga plugga plugga och därefter ev. ha Skype-möte på eftermiddagen. Kan till och med bli två beroende på när det andra företaget hör av sig, hoppas på att det blir på fredagen istället. Vill inte ha två på en och samma dag😖.

Fredag: Inga planer än så länge, vill dock vara utvilad till morgondagens bravader! Dock är jag rätt sugen på partaj, har en ny bomb-af klänning som stått orörd i snart ett halvår!! (Hade på mig den dock en kväll i Malaga, men det räknas knappt) men lär inte orka det med tanke på veckan😂.

Lördag: Inspelning!! Jag och den sjukt duktige filmmakern "Itsedhe" ska samarbeta genom att göra en liten grej för främst er! Men även för mig själv, för jag har velat göra detta så länge och kan inte beskriva hur exalterad jag är! På kvällen ska jag på AW med arbetslaget, mina fina tjejer! Pizza, drinkar och en massa skoj har jag att se fram emot denna veckan😍 !

Söndag: Den näst sista adventskalendern ska upp & jag ska tropi-jobba. Mer än så har jag inte planerat faktiskt. Hade nog behövt rensa igenom min garderob och röja upp lite där, så det passar ju perfekt att placera in det den dagen😝 !

Gillar

Kommentarer