VECKANS PLANER!

Fler bilder hittar ni på min Instagram @irmastenson


Måndag: Åkte till Malmö med Olivia, vi strosade rundor och slog oss ner på ett café. En heldag med min bästis var exakt vad jag behövde i måndags. Inte minst att få komma hem till sambon <3
Tisdag: Passade Pascal hela dagen lång. Vi två klickar otroligt bra, han är verkligen min lilla kelplutt. Mot eftermiddagen kom Lina, Björn samt Fabian och vi alla avnjöt lite Thaimat. Åh, vilka cravings jag haft alltså.
Onsdag: Jobba till sent. Sedan kommer jag hem till min fina sambo och lite serier. Älskar vår kvällsrutin alltså, stenhårt.
Torsdag: Det blir jobb hemifrån och sedan upp till Fabians föräldrar. Jag bokstavligen älskar det stället, så mysigt och lugnt. Ett perfekt sätt att koppla av.
Fredag: ÄNTLIGEN ska jag få träffa min favvo tvillingduo- Martina och Viktoria. Vi ska skåla för varandras senaste framgångar och för en härlig kväll med massa mys i lägenheten. Kommer se fram emot detta något extremt denna veckan.
Lördag: När jag kommer hem från jobbet väntar en date-night med Fabian. Viktigt att ha det med jämna mellanrum tycker jag.
Söndag: Något riktigt roligt kommer upp på bloggisen så se till att kika in här!

Gillar

Kommentarer