Veckoschema- ansiktsbehandling, fest & ridning


Vad sker? Är det sant? Har jag publicerat två inlägg på samma dag? Vilken tid vi lever i! Jag kände faktiskt att det inte riktigt kunde vänta med ett veckoschema- halva är ju passerad?

För övrigt så har jag Mac Millers album i lurarna hela dagen. Det är något med Swimming och höstmys som bara är så självklart. Kommer alltid ångra att jag inte åkte upp den sommaren för att se honom, och nu kommer jag aldrig få se honom. Istället fick en gammal kk filma och skicka :):):)

Vill bara säga direkt, på söndag kommer ett viktigt inlägg upp på bloggen, missa inte det. Det hade betytt världen för mig om ni checkade in här på söndagskvällen.

Tittar jag på bilderna nedan längtar jag efter att åka tillbaka till Mamma och Amsterdam. Går allt enligt planer och så kan vi åka ner till jul en veva.


Så, vad händer i veckan?

Lunchade med en kollega hos mig i måndags. Då jag har Z på heltid brukar vi dra hem till mig. Skönt att komma ifrån kontoret dessutom. Känns så så najs att äntligen ha ett matbord, ser fram emot söndag då det verkligen får komma till användning!

I tisdags fick jag äntligen rida pålle tillsammans med Linnéa. Även avsluta dagen med en ansiktsbehandling med Martina.

Ville träna imorse men ryggen sa nej direkt. Ikväll ska jag byta batteri på mina trådfria IKEA enheter- sexig kväll va? Måste göra lite gymnastik hemma inför morgondagen... annars får jag skäll.

Torsdag morgon och sjukgymnasten är bokad tidigt, jag skulle vilja ta ett löppass dit och är ganska bestämd på att det får bli så faktiskt. Blir en lunch ute med kollegorna- en sjukt rolig utmaning väntar dessutom haha!

På fredag morgon måste jag vara återhämtad för ett morgonpass på gymmet, fokus blir rygg. Hinner jag inte får jag skärpa till mig och köra efter jobbet. På kvällen väntar annat ;-)

På lördag är sovmorgon ett faktum, herregud jag har inte haft sovmorgon på evigheter känns det som. Följt av gym och på kvällen vankas inflyttningsfest hos @tiffanykarlsson, Rasmus och deras fyrbente bebis Kaya.

Favvodagen på veckan när söndagen trillar in och jag arrangerar brunch hos mig. Blir massa smaskigheter. Men mest ser jag fram emot att inviga det nya bordet haha :')

Hoppas ni haft en go vecka och att den förblir så!

Gillar

Kommentarer