Gå till ,[object Object]

Veckoschema- återträff och ett tungt farväl


Hej gänget! Allt fint?
Själv mår jag skapligt bra om man får säga så? Kris idag på jobbet så tanken är väl att jobba över en stund. Halvt segt men riktigt skönt att få undan det värsta. Ser så fram emot en semester och det är så olikt mitt arbetsnarkoman-iska jag.I alla fall.

Något som också är väldans olikt mig är att jag helt fastnat i Robins mellobidrag för i år. Alltså såhär, så fort en låt har ett soft gitarriff och en skön röst i början är chanserna rätt stora att jag kommer stampa med foten i takt och ta schampoflaskan som mikrofon i duschen. Sedan har jag svårt att ignorera hans fasansfullt fängslande ögon. Men, med risk för att jag säger för mycket nu hoppar vi direkt till mitt veckoschema så där lagom halvvägs genom :) :)Måndag: Beställa hem månadens Coop handling vilket jag lyckades perfekt med. Good job! Tänkte träna men Irma 43 somnade i soffan (:

Tisdag: Införskaffade mig två nya byxor och därefter vankades det tinderdejt ;-)

Onsdag: Tänkte träna ikväll också men ska jobba över och därefter hämta Z och invänta Tanja. Vi har inte ristat filmen i sten ännu men jag har röstat Hustlers för den är som gjord för oss. Sist såg vi Jokern (en av mina nya favoriter!) då jag somnade halvvägs in och sabbade hela filmkvällen så har en del att leva upp till idag känner jag. Särskilt när jag valde film sist...Torsdag: Jag börjar bli lite irriterad... hade velat träna denna dagen också...men ska träffa Calle nere i stan på ett glas. Blir ingen beach 2020 hörrni. Det blir till att svepa på klackarna för extra träning och försöka inbilla mig att det duger! (Dock en självklar prio för nu är han tillbaka med fotoandet till bloggisen hehe)

Fredag: Syrran och hennes andra hälft som äntligen lämnat deras minilägga till en större lägga i Götet kommer på besök över helgen. Så kvällen blir rätt avslappnad då det väntar rejäl träning på lördag PLUS söndag!Lördag: FLYTTDAG! Pappa är sist ut (haha rip) med att flytta ifrån våningen vi spenderat typ ett årtionde i. Så det blir en hel del lyftande och bärande, kanske får veckans träningsdos ändå? Sedan på kvällen vet ni vad som väntar- mello! DOCK blir det kanske också en veva ner mot stan nu när turturduvorna ändå är här över helgen. En ny bar skall invigas!

Söndag: Dagen med stort D, antar jag? Hur som helst tror jag att detta blir vår absolut sista chans att sätta foten i vår gamla lägenhet. Tänkte trycka några ord på tangentbordet och publicera rakt från hjärtat ett inlägg om de emotionella tankarna väl på söndag </3 Tur jag har en annan tinderdejt planerad på kvällen som tröst :')Så vi tutar och kör på en fortsatt bra vecka mina fina vänner!

Gillar

Kommentarer