Veckoschema- stort möte, återträff och träning!


Måndag: Har precis checkat ut från kontoret, nu bär det raka vägen ner till stan där jag ska möta upp Emilia. Äntligen ska vi catcha upp över en god middag!

Tisdag: Gjorde matlådor i söndags för en hel vecka så nu finns det inga ursäkter- jag ska till gymmet! Snart bor jag ännu närmre så då finns det verkligen ingen ursäkt för att gymma innan/efter jobb.

Onsdag: Träna igen och INTE se Modern Family. Måste vänta en dag extra... Kan vara så att mötet faktiskt blir denna dagen. Undrar ni vilket möte jag snackar om? Fortsätt läs!

Torsdag: Rasmus kommer över på matkväll, skitsnack och Modern Family. Vi har känt varandra sedan vi var bra mycket mindre än idag och först nu får jag reda på att han också ser på Modern Family?!

Fredag: Nu är jag inte fel på kalendern till skillnad från förra veckan! ÄNTLIGEN ska mitt barndomsgäng återförenas över pizza och bubbel. Får nästan göra som Gabi gjorde och förbereda en lista över allt dem missat i mitt liv tillsammans med frågor jag ska ställa om deras liv. Tur sociala medier finns ändå så man kan hänga med lite, annars hade vi suttit helgen ut.

Lördag: Thelma är hemma över helgen från Stockholm så jag har lagt livet åt sidan för jag MÅSTE träffa henne. Herregud så längesedan jag träffade den ursnygga donnan. Update: tösabiten skickar alltså en bild på sin skadade fot?? HUR. NÄR. VARFÖR.

Söndag: Planen är att försöka rätta till felet från förra söndagen, d.v.s. att träffa "honom" som jag inte träffat på länge. Så en återträff för mig och även för er ska jag försöka koka ihop på söndag.

Veckans mål
- Boka in mötet som jag verkligen verkligen hoppas resulterar till ett samarbete. Jag vill inte säga mer än så ifall det inte går vägen. Men om det gör så blir det verkligen en "nyp-mig-i-armen" upplevelse. ÅH! 

Juste! Blusen är gammal men från IvyRevel eller NA-KD. Kram på er! 

Gillar

Kommentarer

emmanatterlund
emmanatterlund,
irmastenson
irmastenson,
Men tack fina Emma! <3
nouw.com/irmastenson