Veckoschema och veckans bästa!


Måndag

Köpte lite grejer till lägenheten som ska jag fixade med, jag lovar att jag ska visa er, men ni känner mig. Tycker inte om att visa något halvfärdigt... men snart så!

Se klart Inception gjorde vi också, herregud vi har kämpat en hel helg för alla har somnat hit och dit.

Tisdag
Sista kvällen med mor och Jos, så det blir väl någon filmkväll!
Ska för övrigt ge mig på att försöka klippa till min lugg lite själv... knappt nervös....

Enligt min order från igår kommer mina gardiner idag (express is the shit) så jag HOPPAS vi får upp det i vardagsrummet åtminstone. Får spader på hela denna processen.

Onsdag
Träning - kondition
Åker de i en rimlig tid får jag ändå lite egentid på kvällen :')
Eller ja... måste verkligen tvätta innan fredag.

Torsdag
Pappa kommer på middag- sist lagade jag svamppasta, nu funderar jag på risotto!
Helt ärligt får vi se om jag ens orkar, för det är min sista egentid på länge. Ni känner mig, jag värdesätter egentid högt. Så det kanske blir en förskjutning på detta.
Bestämt mig för att vi ska laga mat ändå!

Fredag aka domedagen
8-9 inneboende flyttar in, har tom tappat räkningen på antalet. Men Johanna, Erik och deras vänner kommer över i några dagar hos mig. På gott och ont det där att ha en stor lägenhet....

Lördag
Träning - rygg & mage
Sedan blir det Malmö med mina tjejer. Middag, Skybar och förhoppningsvis lite dans!
Det kanske till och med blir klänning och klackar kvällen i ära?

Söndag
Beroende på skicket efter lördagen tar jag sovmorgon. Pappa ska ha Z lö-sön så jag vill gärna sova ut till typ 12. Ligga och dega i sängen en stund också hehe. Men vi får väl se hur det går med alla gäster...

Veckans bästa album. Nej men hallå. Vilket jäkla album! Jag är ganska svårflörtad med album, vill gärna ha en tydlig struktur och röd tråd. Men detta gick hem alltså! Helt störtskön vibe i låtarna som får mig att vilja klä upp mig och dansa med klubbens snyggaste hunk och sedan checka in på en svit. Vilket jag kanske gör i helgen...? ;-)

Veckans musikvideo. Jag önskar så att jag fick regissera denna musikvideo. Jag blir som en nörd när det gäller välskapta musikvideor, hitta ledtrådar, gå genom redigering och skanna genom varje metafor osv, ni fattar.

K-pop världen har en budget som överträffar Hollywood med sjuka längder. Därför var jag inte förvånad när Blackpink gjorde comeback förra veckan med historiens snabbväxande video på YouTube- över 223 miljoner (!!) visningar på bara några dagar. Alltså förstår ni hur mycket människor det är. Jag greppar inte alls det. Nästa gång de spelar på Coachella kommer jag stå i publikhavet, det har ni mitt ord på, eller ännu bättre- regissera en musikvideo med dem. Herregud, gåshud bara av tanken.

För övrigt- återinför mina YouTube/Spotify-inlägg där vi snackar lite mer om den världen och om Billboardlistorna som jag ständigt kollar på. Ingen är mer taggad än jag haha!

Veckans bästa / veckans sämsta.
Vänster aka bästa:
När vi spelade kub och Z inte uppskattade att strålkastaren inte låg på honom.
Höger aka sämsta: Är det någon annan än jag som lyckas med följande: att tappa sin ena airpod I SJÄLVA dynan i framsätet? Så mitt i letandet skär jag upp ena fingret, haha snälla.

Gillar

Kommentarer