VEGOMIDDAG + RÅSAFT

Godkväll på er, allt bra? Med mig är det bra! Dagen har varit smått effektiv, ganska go med tanke på att jag var ledig från Tropi idag. Å andra sidan har vi bloggare egentligen aldrig en dag ledig, shiiit.

Nåja, imorgon blir det tillbaka till Tropi, börjar rätt tidigt så morgondagens träning får se på eftermiddagen, får ta med träningskläderna till jobbet. Starkt tips till er som har jobbplatsen och gymmet nära varandra: få med jobb & träning i samma veva innan du kilar hem, go känsla efteråt. Sedan ska jag redigera det sista på mina 2 videor från Malaga som ni kommer få se under veckans gång, stay tuned!

Har ett nytt samarbete på G som ni kommer få veta mer om i slutet av veckan då jag ska både filma & redigera en video till det, jag kan nog lugnt säga att detta är ett av de roligaste samarbetena någonsin. PEPPAD TILL MAX!

Detta blev kvällens middag efter ett grymt gympass!
Tanken är att träna dagligen (varav några dagar resulterar till aktiv vilodag) och hålla det så länge som möjligt, nu kör jag också hel-vego då min kropp känns helt redo för det!

Bara sådär blev jag kär i Lovisebergs råsaft , jag dricker inte Godmorgon-juice för det är bara skit för kroppen jämfört med en råvara. Vanligtvis dricker jag färskpressad hemma som los padres gör, men eftersom de är bortresta köpte jag denna ovan (med smak av rabarber) som verkligen gick hem hos mig! Hett tips! På tal om heta tips, har ni sett Shawn Mendes senaste musikvideo som släpptes för 3 timmar sedan? Låten heter "Ruin" och jag kan konstatera att titeln beskriver replay-funktionen på YouTube i skrivande stund, spelar den om & om igen! Ni hittar den HÄR Nej nu ska jag och PC bädda ner oss i sängen och se film, ciao❤

Gillar

Kommentarer

Theassz
Theassz,
Älskar också deras råsaft! Brukar dricka den gröna juicen men ska nog testa den lila också😊😋
nouw.com/theassz