Vi sa adjö över en kräftskiva, en jävla bra kräftskiva

Det blev som hastigast på med ballerina-skorna och outfiten, kuta fort till bussen och tagga till med en grym lista i lurarna. Vad stod på agendan? Avskedsfest för Lovisa!

Jag bar en av mina favoritklänningar som färgsätter min hud så fint, synd bara att mina ben var torrare än pappa-skämt för jag glömde smörja in dem.. men vem tittade ens på mig när alla andra var sååå tjusiga?! En grupp underbara tjejer klädda i regnbågens alla olika färger samlades för en sista kväll med värdinnan, i alla fall på ett tag. God mat stod också på schemat, vego-pajer och kräftskiva i all ära.

Vi hade verkligen så satans roligt och bilderna kan inte ens tala för ens hälften av stämningen. Kvällen höll på till sent och jag somnade verkligen med ett leende på läpparna- fan vad härliga människor jag är omringad av. Jag har utan tvekan de finaste vännerna på hela planeten, UNDERBARA vänner från en UNDERBAR gårkväll.

Lovisa flyttar till Stockholm och hon ger mig ytterligare en anledning till att resa upp till vår kära huvudstad. SÅ många av mina vänner som flyttat upp, måste ta en weekend till att checka av en återträff med hela högen haha!

Låter bilderna tala för sig själv, härnäst väntar till allas förvånad sushikväll med mina favvo-tvillingar och därefter en filmkväll med Tanja. En lugn och boys-fri helg med andra ord! Så det blir när regnet bara vräker ner... ;-)

#nouw #bestofnouw


Fina fina Lovisa! <3På listan stod verkligen att ta en bild med Mikaela. Herregud vi har inte en bild tillsammans sedan grundskolan och mina bryn var katastrof haha. Jag och min old time vapendragare, åh asså. När vi vart små fick jag alltid vara Sharpay och hon Ryan från High School Musical filmerna. Behövde knappt skådespela asså- naturlig diva lol!Fina Emma <3
Saknade även en annan Emma under kvällen :'(Det är inte många som rockar jeans så snyggt som Elin gör, jeansmodell deluxe!Asså Sara har så löjligt fina tänder, kan glo på dem i evigheter


Gillar

Kommentarer