VICTORIA'S SECRET LÄGGER NER...

... Sitt klädmärke. För uppemot en månad sedan meddelade dem att de skulle sluta sälja badkläder men nu har ännu en nyhet skickats ut: Kläder, skor och accessoarer läggs ner. Detta med ett enda syfte: Att spara mer pengar. När allt detta kommer att ske är inte spikat ännu men det talas om en ofantlig rea på deras onlinebutik inom kort så håll utkik efter det!😜 Jag har läst sååå mycket blandade åsikter om detta på senaste tiden, många som är ledsna men även en drös människor som är glada över nyheten. Jag har lite blandade känslor men mestadels är jag positiv till deras ner-trappande eftersom jag ogillar vad dem står för. Jag tror att dem behöver lite reformering.

Ett sådant stort företag borde enligt mig veta bättre än att låta sig acceptera djurtester. (de gjorde nyligen en affär med Kina där de ska öppna upp butiker där.Kina säljer inget som inte är djurtestat och därför har VS slagit om till djurtester) Detta gör mig så förbannad plus besviken och därför är det bara på tiden att dem börjar trappa ner. Kanske därför det inte går så bra för dem och att företagets årsvinst minskar och minskar varje år...?

Synd att dem behåller just skönhetssortimentet för det är just den delen jag stör mig på (förutom VS show) , men ja, snart kanske VS är ett minne blott?😱 Jag ska inte ljuga nu eftersom jag är väldigt ärlig av mig, jag har underkläder från företaget, när jag var liten hade jag andra produkter därifrån innan deras förhandlingar med Kina. Men aldrig någonsin skulle jag få för mig att köpa något från smink & kosmetika utbudet efter det samrådet. Det är mot min moral. Sedan är det ju tråkigt att dem lägger ner produktionen av kläder för den tyckte jag faktiskt om.🌸
​ Källor: 1 , 2 och 3

Gillar

Kommentarer

Hannah
,
Helt klart på tiden, aldrig gillat företaget faktiskt! :/