Vilka uppträder på Super Bowl halvtidsshow 2020?


Hej kompisar!
Solen skiner och jag är riktigt pigg, helgen ser lovande ut och mitt humör är likaså. Ikväll ska jag träffa Tanja efter vad som känns som månader utan varandra. Några av er skrev privat till mig igår gällande mitt blogginlägg om VS- tack tack tack för att ni öppnar upp er om era liv- det betyder allt för mig.

Men till denna rubriken- förra månaden stod det klart hur halvtidsshowen skulle se ut och mycket riktigt- TVÅ KVINNOR ska uppträda i år. Inte vilka kvinnor som helst, J.LO och Shakira kommer briljera den 2 februari och jag är galet taggad. Jag andas ju halvtidsshowe och har lovat mig själv att gå dagen då XY gör halvtidsshowen, ni kan ju gissa vem ;-) I alla fall, ser så fram emot att samla kompisarna hos mig för en riktig Super Bowl kväll- hur roligt?

Så, innan vi kör igång med vego-dagen på bloggisen måste jag bara få tagga till med mina faves från gudinnorna :')Jenny from the Block: SJÄLVKLAR introlåt, kommer typ bli lack om hon inte öppnar med den. Asså helvete vilken show det kommer bli i år med dessa pangbrudar i rampljuset. Kommer någon ens titta på matchen?

On The Floor: Jag var ett stort fan av Pitbulls musik förut och när denna låten släpptes blev jag helt craycray. Tyckte den var så somrig och kände mig som en riktigt "strong independent woman" när jag lyssnade på den (?).

Ain't Your Mama: Är det någon låt man känner "strong independent woman" är det väl ändå till denna? Vet faktiskt inte hur självklar denna är för Super Bowl då tidspressen tyvärr tar bort många klassikers. Men hon lär nog kunna klämma in någon mening från denna bomb-af låten.


Hips Don't Lie: Denna är verkligen som taget ur ett album från min barndom. Jag älskade denna låten så så mycket och kommer verkligen bli mer tårögd än glad när hon uppträder.
Sidenote: Ni ska se mig när denna spelas på krogen- det är en fröjd för ögat ;-)

Waka Waka (This Time For Africa): MEN ÅH. Jag är så svag för låtar som görs i samband med sportsevent. Det är något med att hela världen samlas och alla sjunger samma låt. Jag hoppas sååå att hon sjunger denna, även om det bara är en kort snutt.
Sidenote: Kommer alltid höra "Hata Saga" istället för "Waka Waka" i introt </3

Can't Remeber to Forget You: Tveklöst en av Erik Hassles bästa låtar. Det var när videon släpptes som jag verkligen ifrågasatte min sexualitet haha. Nej men. Måste erkänna att jag hade fel- jag trodde att Rihanna skulle göra Super Bowl i år, första gången på flera år jag har fel med att förutspå vem som ska hålla i halvstidsshowen. Men ingen direkt "nedgradering" denna gången det är en sak som är säker! Tagga tagga tagga!

Gillar

Kommentarer