Vilken slags influenser vill jag vara?

Hej vänner!

Är det bra med er? Hur var er helg? Var den skaplig? Romantisk? Lugn?
Min var en kombo av de tre ovanstående. En superrolig fredag följt av en tripp till Malmö dagen därpå plus även en fikapaus i Båstad hos farmor och farfar på söndagen.Livet mitt flyter på som sig bör göra. Det är läskigt hur en tidig namnsdagspresent till mig själv kunde göra mig så orimligt mycket gladare, och nästan lika läskigt hur snabbt den glädjen kunde försvinna så fort en mörk tanke flög förbi i huvudet. Men snart kommer det bli en förändring på den fronten.

På tal om förändring, jag vill ändra om min blogg och visa er mitt riktiga jag. Den jag alltid varit och alltid kommer vara men inte alltid kunnat vara hundraprocentigt.


Så,

"Hej.

Mitt namn är Irma Stenson. Jag är snart 22 år gammal, bor i en 3:a i hjärtat av Helsingborg tillsammans med min fyrbente bästa kompis även kallad Zippo. Jag drömmer om event, musik, mode, medieproduktion och skriveri. Jag drömmer också om att bygga upp hem för utsatta djur och kriga för djurens rättigheter i samhället. "

"Jo men tjena Irma detta är inget nytt" tänker ni.

Faktumet är att jag tagit ett kliv för mycket tillbaka för varumärkets skull gällande vad jag brinner för. För att vara försiktig. Men detta är mitt varumärke, jag är mitt varumärke. Så varför ska jag egentligen inte släppa loss fullt ut?

"Fan menar du?" tänker ni.

Jag menar att jag kommer renovera om bloggen lite och presentera en bättre version.
En ärligare version av mig själv och allt jag står för. Jag vill dela med mig mer om resan jag gör för djurens skull och även min personliga resa.

Men det kommer ta tid, för jag mår som sagt som jag gör och då behöver jag ta en sak i taget. Väldans mycket en sak i taget. I vår börjar två nya kapitel för mig och jag ska försöka dela med mig så mycket jag kan om dem båda.

Detta kanske är riktigt kluddigt, men ni kommer förstå. Lovar! Jag har bloggat i snart ett decennium och jag har alltid haft samma mål. Jag har aldrig varit en influenser som inte väcker liv i seriösa samhällsfrågor och kommer aldrig vilja vara den sortens influenser heller haha, det vet ni. Men nu vill jag ta ett kliv upp. Are you ready for it?


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229