VILL SHOPPA INREDNING!

1:an här // 2:an här // 3:an här // 4:an här


Sängliggandes halva dagen, behöves för att verkligen verkligen vila ut. Jag har även idag kikat rundor på inredning och inspiration till lägenheten. Det kliar verkligen i fingrarna efter allt mellan handdukar till ljusstakar. Vår nästa prio kommer vara baren och därefter en till hylla. Sängbord ska vi också få upp, tips är välkomna!

Jag är som mest sugen på baren och serveringsvagnen- den kommer vara så läcker ihop med snygga flaskor och böcker. ÅH! Baren kommer också vara högst praktisk- så tråkigt att frukost i det stora vardagsrummet helt själv. Lite mysigare i köket vid baren. Den vi har valt är såå snygg och praktisk, stenskivan matchar dessutom köket helt perfekt. Mer bilder kommer, trust me! I själva verket ser jag fram emot alla nya tillskott som kommer nu i Oktober månad, det är verkligen då det börjar likna ett riktigt hem!

Härnäst ska jag få fart på tvätten och laga middag till mig och Fabian. Han kommer snart hem och då ska han bara tillbringa sin tid i min famn framför Modern family.

Gillar

Kommentarer