WHEN LIFE GIVES YOU LEMONS

.... går det ibland inte att göra lemonad.

Jag kan verkligen inte beskriva hur jag känner mig i skrivande stund. Sedan maj vet ni ju hur mycket problem jag haft med min tekniska situation, min dator, mitt objektiv, min mobil och min GoPro blir inte längre funktionsdugliga, allt detta under en och samma månad. 

Jag lämnade in min dator för rätt länge sedan nu, slutet av Juni. Först nu får jag ett meddelande om att det är alldeles för dyrt för servicen att fixa så jag måste vänta på ett besked från försäkringsbolaget i 98721298 år för att sedan kunna köpa en sprillans ny. Jag vet att dem gör sitt jobb på verkstaden men jag har också ett jobb att sköta, detta. Jag tjänar pengar på min blogg, detta är en av mina inkomster. Utöver det ekonomiska är detta min hobby, därför kan jag inte låta blir att bli super upprörd över denna situationen. Alla anda söndriga el-prylar jag har utöver datorn är inte lika viktiga att få fixat pronto, jag har en extra iPhone, flera extra objektiv och dessutom fick jag låna en polares GoPro under Malaga-resan.

Jag brukar inte bli upprörd över saker utan bryr mig hellre om annat, men nu är det faktiskt min tur att vara upprörd, nu är det min tur att faktiskt gråta en skvätt åt att detta går åt helvete, rent ut sagt. Jag ber er att ha tålamod med mig, det kan vara så att jag har en ny dator inom 1 veckas tid vilket är allt jag verkligen hoppas på just nu. Te amo

Gillar

Kommentarer