Ystad saltsjöbad- du har mitt hjärta


En bilfärd senare var vi i Ystad och i en byggnad som skulle ge oss den perfekta kvällen.
Tillsammans med tre goa brudar gick vi från relaxsängar till iskalla pooler iklädda i bomb-snygga badkläder. Det blev skitsnack, massage, pool-krig och ett löfte- att detta ska bli en ny tradition mellan fyra tjejvänner.

För er som aldrig varit där, do it! Verkligen värt det. Mitt hjärta brukar tillhöra Falkenberg Strandbad, men då jag varit där med för många, speciellt fel, killar, försvann glöden för mig. Hit ska jag igen, och jag vet precis vem jag tar med mig.

_______________

Igår kväll, däremot, avnjöts mumsiga bitar sushi med en välklädd man med smak för bilar.
Brukar inte knappa in detaljer om mina dejter såhär, men när han nästan körde över mig fyra hjul för att stoppa mig från att försvinna från hans chans att bjuda ut mig på middag- var jag tvungen att ge honom en chans. Kanske var det på grund av hans italienska brytning? Kanske var det på grund av bilen? Eller kanske var det för att han hade ett jäkla fint leende?

Oavsett, så ligger han på vilosidan i bokhyllan där jag placerar kanske-högen. Han bet ju ändå av halva min läpp så blodet rann. Äe, hoppas att kvällens dejt är bättre. En fotbollsspelare brukar alltid hamna i min wow-hylla.

_______________


Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Ser helt underbart ut! WOW för din baddräkt!
nouw.com/malinhardstahl
irmastenson
irmastenson,
Hihi tack! <3
nouw.com/irmastenson
irmastenson
irmastenson,
H&M tror jag den är från förresten! Hehe!
nouw.com/irmastenson