2020 möter 2021


Det är en splittrad person som trycker på knapparna någon timme in i måndagen. Den ena delen av mig ville ta en paus för att så många som möjligt skulle få en chans att läsa årsresumén medan den andra delen, den större delen av mig, inte kan prioritera detta. Vilket ni vid detta laget har förstått.

2020 blev nedgången för bloggen, men om jag inte lagt den åt sidan hade jag aldrig lyssnat på mig själv och tagit tag i de saker jag behövt. Det är ett fantastiskt samarbete med mig själv jag aldrig känt, inte på den nivån. Men det har kostat mig en del också, min blogg var min stolthet och kommer alltid vara något jag ser tillbaka till med ett leende. För jag har vuxit upp här, i 10 år. I år är det FKN 10 år. HELT sjukt.

Jag säger det igen, jag kommer inte sluta checka in här. DÄREMOT, har jag bestämt mig för att ge er något slags löfte. Ett löfte som innebär att ni inte rullar med ögonen varje gång ni klickar in, och ett löfte som innebär att jag kan fortsätta göra det jag tycker om men kan fokusera på privatlivet också. Jag hatar att trappa ner såhär, men det är för vårt bästa.

Så, det blir 1-2 inlägg i veckan. Hur var när vet jag inte riktigt, men det är en start i alla fall. Vem vet? Vi kanske ökar till 3-4 eller även återgår till dagliga inlägg? En dröm. Om jag ena veckan kör maxat tempo, men andra veckan lite mildare, snälla ta mig med en nypa och skopa salt. Men jag är inte där just nu, ärligt talat tänker jag inte gå in på varför. 2020 var ett skitår, men inte ens mina närmsta i livet vet hälften av mina anledningar, om ens en bråkdel. Så, ja. Ni fattar.

Kram på er.

Tänker på er, varje dag, ska ni veta.


Gillar

Kommentarer