5 saker som förändrats efter jag tog studenten

Hej gänget, känner att det var längesedan vi faktiskt snack-snackade lite om vad som händer i mitt liv. Men istället för att göra en uppdatering på allt nu känner jag snarare för att prata om helheten- hur jag förändrats sedan jag tog studenten 3 år tillbaka i tiden!

För övrigt: Jag är återhämtad från sjukhusvistelsen, med goda marginaler dessutom. Å andra sidan är det väldigt mycket som händer i mitt liv just nu. Jag lovar att ni kommer få veta allt, men jag försöker också ta en dag i taget. För som sagt, detta året kommer gå ner i historia för mig. Jag uppskattar varenda en av er och är så tacksam för att ni klickar in här. Glöm aldrig det <3

1. Jag är så obrydd numera om bagateller. Detta har jag varit både bra och svag på förut, men nu känner jag faktiskt att jag har räckt ett mål. Mycket bros på min ångest & stress, att jag inte vill utsätta mig själv för mer tortyr rent psykiskt. Men också för man mognar upp.Sedan har jag en väldigt lång väg att gå just men min mentala hälsa och allt därtill.

2. Jag klipper bandet med giftiga människor. Verkligen något jag ständigt känt inombords med vissa människor, men inte tagit tag i på riktigt. Nu menar jag inte att man dramatiskt ska göra sig ovän med någon, men istället låta relationen glida isär om den inte gynnar någon part.

3. Jag sätter mig själv främst. Jo men tjenare, är det någon som varit erfaren måste det vara yours truly. Idag har jag hittat en sundare väg till att sätta mig själv först. Alltid satt jobbet först, och är sådan som person.

4. Jag vet vad jag vill/inte vill. Jag vill driva vidare kampen för djurens rätt, jag vill hitta mina biologiska föräldrar och jag vill syssla med vad jag älskar.

Förvisso, man har väl en hum i alla åldrar om vad man vill/inte vill. Men för mig har jag med åren faktiskt plockat ut bort allt jag kanske en gång ville, men inte vill idag. Jag vill inte leva ett studentliv, jag vill inte bli mäklare, ha barn och jag vill inte bo i Sverige i resten av mitt liv.

5. Mitt sätt att se på livet. Lämnar det så nästan. Men under ”sabbatsåren(för övrigt det dummaste ordet i ordboken) har mycket hänt som präglat mitt synsätt i många kategorier. Precis som alla andra har jag saker att lära fortfarande, men jag har gjort utvecklingar och "resor" många gör i mycket mycket högre ålder i livet.


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229