Åka på spa-resa själv?


Hej vänner!

Hallå, jag vet att ni längtar efter bilder på läggan- men just nu är allt en stor jäkla röra och så fort jag kommer hem är det lite väl mörkt. Men jag ska göra mitt yttersta försök imorgon- då jag ska röja upp ikväll. Min beställning från Coop kommer dessutom ikväll hehe!

På tal om bilderna, jag kikar just nu på en liten weekendtripp för mig själv. Vill inte spendera pengar på för många resor nu till våren innan min långa semester. Så en sparesa sitter absolut inte fel tillsammans med Zippo. Vet inte hur mycket tid vi har ihop, så jag vill verkligen spendera all tid jag kan med honom.

Update på mig?
Roliga läkarsamtal just nu hit och dit- men försöker se bort från det och ta en dag i taget. Jag vet att det går ut över er, men tro mig... det går ut över alla i min närhet just nu.
Det är inte bara ni <3 Men det blir bättre! Just nu är jag positiv och tänker sprida mer av det på bloggen hädanefter. Många roliga inlägg på gång <3

Helgens planer?
På fredag ska jag på julbord med jobbet- är väldans spänd inför kvällens bravader!
På lördagen väntar firande med Martina som flyttar till Stockholm. På kvällen väntar andra planer. Söndagen lovar jobb och på kvällen julbak!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229