ALLA HJÄRTANS DAG

Bilderna är i samarbete med Chiquelle

Idag, den fjortonde februari är det inte bara tisdag. Det är alla hjärtans dag. Denna dag handlar om att sprida kärlek och visa uppskattning för de man tycker om. Därför vill jag tillägna detta inlägget för er. För ni är viktiga för mig, och det får ni aldrig tveka på.

Med en klump i halsen läste jag igenom mina kommentarer jag fått under min tid här och jag kände för varje kommentar hur tårarna bara rann. Jag är så fruktansvärt tacksam för att du, just du, läser min blogg.

Ni skriver alltid fina kommentarer till mig och det tackar jag för, det går alltid rakt in i hjärtat. På min vägg hemma har jag flertals kommentarer uppsatta, för det sätter ett riktigt stort leende på mina läppar. Ni berättar hur min blogg är er underhållning, hur ni ser upp till mig och att ni genuint uppskattar mig för den jag är. Tack, verkligen. Livet är inte en dans på rosor hela tiden, och därför blir jag så berörd när jag får fina kommentarer när ni inte vet att jag egentligen är ledsen. Det är då det är som mest uppriktigt. så att säga.

Innan jag knyter ihop säcken vill jag också sända lite kärlek till er som läser detta som jag känner personligen, tack för att ni är källan till min lycka, krampen i magen från allt skratt, en vattentät axel när gråten inte tar slut och de bästa rådgivarna. Jag älskar er allihop.

Glöm inte att ta hand om varandra, kramis

Gillar

Kommentarer

thiaz
thiaz,
Riktigt tjusigt 😊 Ha en fortsatt fin alla hjärtans dag! 😊
nouw.com/thiaz