Är jag en Samantha Jones?


Hej vänner!

Jag uppskattar så mycket den långsamma takt jag tar med bloggandet- för det har gjort att jag inte stressar lika mycket längre. Visserligen tror jag att ett förhållande med stress är ngåot jag är bunden till. Men för varje dag hittar jag nya knep för att underlätta min vardag.

Om det så gäller att faktiskt sitta ner på bussen istället för att stå upp för att kunna komma iväg snabbare eller resan jag och Z ska pricka av där vi inte ska göra annat än att ligga i solen, bada och läsa böcker.

Jag vägrar gå tillbaka till hur jag mådde. Jag totalvägrar.
Nu har jag istället tagit upp projektet jag lagt åt sidan- ett projekt jag är så redo att visa för er. Det kommer bli något av det stoltaste ögonblicken i mitt liv. Men ja, är som sagt inte klar ;-)


"Jag har tänkt på det där, många gånger vill jag erkänna dessutom, vad jag själv hade gjort.
Jag tänkte på det igår när jag glodde på avsnittet där Aidan tar tillbaka Carrie- där satt jag i soffan irriterad över varför han inte satte ner foten.

Jag tänkte på det igår när jag glodde på avsnittet när Charlotte tar farväl till yrkeslivet för att satsa på familjelivet- där satt jag i soffan när brevet stället kom från tv:n och inte posten- jag är definitivt inte en Charlotte.

Jag är Samantha och det är helt okej med mig.
För jag vill inte ha förhållande.
Jag vill inte ha barn.
Det är inte jag."

(Utdrag ur tankebanorna från häromdagen)


Sidenote
Nope, jag har ännu inte fått svar från läkarna. Kommer ringa dit på fredag om jag inte fått svar ännu. Kan inte lova att jag är helt transparent direkt med er då, utan det bros på vilka ord som trillar ut från hans mun.


Så, ikväll?

Slår av strömmen ikväll (2:dra kvällen i rad!) och ska grotta ner mig i en bok med Z vid fotänden. Min pussgurka fyllde år i måndags och me, being me, ska självklart fira honom i helgen! Dock har jag redan skämt bort honom med en gigantisk säng och nya skålar i silver. Plus att vi ska på semester ihop bara vi två. Så han får gott nöja sig med en lång prommenix, ett smaskigt ben på kvällen följt av massage.
______________________________________

Min kollegas bror har skrivit en bok som min kollega envisas om skulle passa mig bra. Så antingen ska jag lusläsa den eller så kör jag lite meditering som jag så fint börjat med på sistone.
Fasiken, 2020 kommer bli mitt år. Säger det bara!


Gillar

Kommentarer