Blogglista: beskriv med bilder

En bild som gör mig lycklig - studenten
Tveklöst den bästa dagen i mitt liv so far. Allt var helt magiskt, hela studentveckan med min födelsedag, balen och allt firande. Fy vad bra jag mådde denna perioden, herregud vad skoj vi hade?!??!! Trots de tråkiga personerna man stod med på flaket hade jag och mitt mini-crew askul! Jag hade ju min födelsedag, balen, studenten och sedan trippen till Santorini i samma veva- hur tusan kunde man inte le under de veckorna??

En bild som gör mig ledsen - One Love Manchester
Usch, jag grät verkligen floder när jag insåg att jag inte kunde åka till Manchester och se denna konserten live. Det hade tagit andraplatsen som bästa upplevelsen i mitt liv. Jag hade till 99,9% gjort allt för att få uppleva konserten live.

En bild som får mig att skratta - Zippo i sitt esse.
Alltså ÅH. Så klockren och mysig bild på Zippo. Jag kom ut på balkongen och såg Zippo ligga i soffan helnöjd med sin tillvaro. Förstår honom- det var en riktig solig dag!

En bild på en person som jag saknar - Scooban, Walle, Victoria.
Min käraste bästis bor numera i Australien och jag saknar henne så mycket att jag nästan spricker. Jag är så glad för hennes skull att hon har det superkul där, varje dag känns som ett äventyr från vad jag kan se. Hon motiverar mig så mycket i livet och inspirerar mig dagligen. Min fina fina donna. Kommer stå på flygplatsen med plakat och banderoll när hon kommer hem igen. Så kommer hon säkert komma hem precis innan jag drar till New York...
Walle om du läser: Det är bara att boka en biljett dirr till mig isåfall!

En bild som jag är extra nöjd över - min naturliga hy.
Är väl inte särskilt nöjd med bilden i sig, mer motivet. Men jag var så nöjd med hur naturligt brun jag var på denna bilden. Inget smink och bara solat på balkongen. Kände mig fett snygg på jobbet den dagen alltså.

En bild som jag vill ska försvinna - alla bilder med mina f.d. ögonbryn.
Haha fyyy, de satt inte fint på mig helt enkelt. Vilket jäkla ståhej det var ett tag och såå skönt att dem nu är naturliga och fina och att jag kan duscha med bekymmer :P

En bild som beskriver mig som bäst - en dålig sida och en bra sida.
Fy, minns ni maj 2016 när ALLT gick åt helvete för mig? Min GoPro, dator, kamera, mobil och kameraobjektiv gick sönder? Jag mådde psykiskt dåligt inför sommaren då. FY FY FY.

En roligare bild att se tillbaka på är på hur jäkla bra balkonghäng jag styrde upp i somras. Repris i år? U bet!

En bild på något jag saknar - Tiden på Holsta.
Givetvis står yours truly i mitten, just saying. Men hjälp vad jag saknar grundskoletiden, vi var ju en enda stor familj. Sjukt tacksam för att jag har god kontakt med i stort sett alla från klassen än idag. Vi gick igenom så mycket ihop.

Gillar

Kommentarer