DAGENS GODA GÄRNING

Men alltså, solen skiner än idag!! Mitt humör är nu fantastiskt bra hörni, sjukt hru vädret påverkar humöret. Både jag och Emma snackade om det innan idag hur glad man blir så fort solsken och några plusgrader tittar fram.

Föräldrarna är påväg ut nu, de har ofantligt med packning vilket bara gör mig helt orolig med tanke på att dem innan ville ha med mig- hur skulle all MIN packning få plats ihop med deras? Tur att jag stannar hemma denna gången.
Däremot springer de rundor i våningen vilket gör mig så stressad, som inte ens ska med. Blä.

Nu ska jag absolut inte krydda för detta är väl inte någon "en-fet-eloge-till-Irma" gärning men idag hittade jag ett borttappat kreditkort i en P-automat. Jag vet- man ska bara klippa det och slänga det för ägaren kommer ändå bara spärra kortet.

Men eftersom jag själv får livets panik över att tappa bort saker(Som idag när jag tappade bort min mobilladdare, började på riktigt gråta när jag insåg det. Glömde den i mitt klassrum, men eftersom folk på vår skola snattar för fulla muggar finns det 0,1% chans att jag kommer hitta den imorgon) ville jag få tag på människan. Personligen vill jag veta att en trygg människa har hittat kortet, klippt det och slängt det.

Jag fick tag på hennes man som berättade att hon till min förväntan hade spärrat kortet. Fick en bibel av tacktal som gjorde mig så glad haha. En liten god gärning ändå. Hoppas nu att karma-guden håller detta i åtanke hehe..

Ikväll somnar jag igen med ett leende på läpparna och hoppas att ni gör likaså!

Gillar

Kommentarer